Alpha Innotec

Alpha Innotec is een bedrijf dat warmtepompen ontwikkelt, produceert en vervolgens verkoopt. Ze doen dit ondertussen al in 20 landen wereldwijd, waaronder de Benelux. Bij handelspartner Nathan kun je warmtepompen van Alpha Innotec aanschaffen en je laten inlichten over de producten, zodat je de juiste pomp koopt voor jouw situatie thuis. Warmtepompen bieden een milieuvriendelijke en energiezuinige manier om je water of lucht thuis te verwarmen en om dit te doen gebruiken ze nauwelijks energie. In plaats van fossiele brandstoffen gebruiken ze warmte uit natuurlijke bronnen, zoals de lucht, het water en de grond. Alpha Innotec is al sinds 1998 actief op dit gebied en verkopen warmtepompen die erom bekend staan kwalitatief, innovatief en betrouwbaar te zijn en gemakkelijk te bedienen en installeren.

De producten

Bij Alpha Innotec kun je verscheidene soorten warmtepompen vinden. Zo zijn er brine-water warmtepompen en lucht-water warmtepompen.

  • Brine-water warmtepomp: deze warmtepomp haalt warmte uit de grond en dit wordt gedaan door middel van collectoren net onder het grondoppervlak. Bij Aplha Innotec heb je de Alterra WZSV-serie, de Alkterra WZS-serie, de Alterra SWCV-serie, de Alterra SWC-serie en de Alterra SW-serie. Deze zijn ook te combineren met een gewone hr-ketel mocht er in de grond niet genoeg warmte zijn om je water op te kunnen warmen.
  • Lucht-water warmtepomp: de lucht-water warmtepompen van Alpha-Innotec gebruiken de warmte die natuurlijk in de lucht aanwezig is om je water mee op te warmen. Er is de Alira LWD-serie, de Alira LWA-serie, de L Split-serie en de BWP-serie. Ook deze werken samen met je hr-ketel zodat je altijd warm water ter beschikking hebt.

Contactgegevens

Je kunt contact opnemen met Alpha Innotec via een online contactformulier op www.alpha-innotec.nl/contact.html. Ook vind je op de website antwoorden als je technische problemen hebt met je warmtepomp via een ‘hulp bij storingen’ pagina. Wil je vanuit Nederland een warmtepomp aanschaffen van Alpha Innotec, dan kun je het beste contact opnemen met de partner Nathan.

  • Nathan Systems
  • Mega 2
    6902 KL Zevenaar
  • Nederland
  • Telefoon: +31 (0)26 – 445 98 45
  • E-Mail: info@nathan.nl
  • Web: www.nathan.nl

Waarom Alpha Innotec?

Het aanschaffen van een warmtepomp is een erg goede manier om als woning energiezuiniger te worden. De pompen van Alpha Innotec zijn snel geïnstalleerd en kunnen je zeker 30 procent van je jaarlijkse stookkosten besparen. De pompen worden bestuurd met een control box en via een draadloze communicatie met de sensoren in huis. Verder is er een App waarmee je zelf de prestaties van je warmtepomp kunt instellen en kunt controleren. Door een Alpha Innotec warmtepomp aan te schaffen kom je ook in aanmerking voor een subsidie van de overheid.

 

Vergelijk offertes

Wil je meer weten over warmtepompen en zien wat verschillende leveranciers zoals Alpha Innotec kunnen bieden? Dan kun je met onze vergelijkingstool snel een aantal offertes opvragen en zelf achterhalen wat jij precies voor je warmtepomp zou moeten betalen.

 

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.