Daikin

Ben je op zoek naar een energiezuinige airconditioner, verwarmingssysteem, ventilator of commercieel koelingssysteem, dan kun je bij Daikin ongetwijfeld wat vinden. Daikin levert kwaliteitssystemen en is daarbij constant bezig met innovatie. Energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid zijn tijdens het gehele proces de rode draad en dit houden ze zowel tijdens het ontwikkelen als tijdens het produceren van hun producten hoog in het vaandel. Naar eigen zeggen zijn de kernwaarden van Daikin-Europe geloofwaardigheid, ondernemendheid en harmonie. Bij Daikin kun je dan ook terecht als particulier zowel als zakelijke klant. Wil jij ook energiezuiniger warmte kunnen opwekken, nog weinig fossiele brandstoffen nodig hebben en besparen op je energierekening? Dan kun je met Daikin producten, die worden gesubsidieerd via de Investeringssubsidie Duurzame Energie, zelf verantwoordelijkheid nemen voor het milieu om je heen.

De producten

Daikin produceert een grote verscheidenheid aan producten zoals lucht-lucht warmtepompen, lucht-water warmtepompen, hybride warmtepompen, klimaatoplossingen, airconditioningsystemen en ventilatiesystemen. Dit doen ze voor woningen, maar ook voor klanten die werkzaam zijn in retail, de hotel business, sport en recreatie, grote kantoorgebouwen en andere zakelijke branches. Ben je geïnteresseerd in één van de producten van Daikin, dan kun je het beste contact opnemen en jezelf goed laten inlichten over wat je zoekt en welke producten voor jouw situatie het beste geschikt zijn.

Contactgegevens

Via de website https://www.daikin.nl/nl_nl/contact.html kun je contact met Daikin in Nederland opnemen via een contactformulier. Ook vind je hier allerlei andere contactmogelijkheden specifiek voor jouw vraag. Het correspondentieadres is Daikin Nederland, Postbus 8585, 3009 AN Rotterdam en je kunt ze een bezoek brengen aan hun hoofdkantoor met het volgende adres.

Daikin Nederland

Fascinatio Boulevard 562

2909 VA Capelle aan den IJssel

Telefoon 088 324 54 60

Email info@daikin.nl

www.daikin.nl

Waarom Daikin?

Daikin is een grote producent en levert aan een erg breed publiek. Hun brede assortiment zorgt ervoor dat je bij hen altijd een oplossing kunt vinden, ongeacht je situatie of je budget. Als je op zoek bent naar ruime keuze en tegelijkertijd een kwalitatief apparaat zoekt en een goede service wilt ontvangen, dan ben je bij Daikin aan het goede adres. Het is natuurlijk de bedoeling dat jij jouw investering zo snel mogelijk terugverdient en met een apparaat van Daikin zal je snel kunnen beginnen met het besparen op jouw energierekening.

 

Vergelijk offertes

Ben je geïnteresseerd in een warmtepomp van Daikin? Of wil je graag zien wat de markt jou nog meer te bieden heeft? Gebruik dan hier onze vergelijkingstool en ontvang snel een aantal offertes specifiek voor jouw persoonlijke situatie.

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.