Enerso

Enerso levert in Nederland warmtepompen en verwarmingssystemen aan een grote verscheidenheid aan doelgroepen. Particulieren kunnen er terecht voor een standaard of op maat gemaakte oplossing, maar ook ontwikkelaars, corporaties, installateurs en agrarische bedrijven doen zaken met Enerso. Enerso houdt zich al 17 jaar bezig met koelmachines, koelprocessen en airconditioning en ontwerpt, installeert en onderhoudt deze apparaten zelf. Ze verkopen verschillende soorten warmtepompen waarmee je een hoog rendement kunt bereiken en dus snel je investering terug kunt verdienen. Hun producten worden genoemd in de warmtepomp apparatenlijst en zijn dus voorzien van een subsidieregeling via de Investeringssubsidie Duurzame Energie van de Rijksoverheid. Je kunt bij Enerso terecht voor het gehele proces en je krijgt advies tijdens het uitkiezen, installeren en onderhouden van je nieuwe apparaat.

De producten

De prijs die je betaalt voor Enerso warmtepompen wordt bepaald door de afmeting van je gebouw en kun je bij hen direct opvragen via een offerte. Er zijn warmtepompen beschikbaar die warmte halen uit de lucht en erg geschikt zijn voor het verwarmen van je vloer of als airconditioning. Ook kun je een warmtepomp kopen die de warmte uit de grond haalt. Deze zijn duurder maar leveren het grootste rendement op en kunnen je helpen maar liefst 80 procent te besparen van je verwarmingsrekening. De laatste warmtepompen die Enerso verkoopt gebruiken restwarmte, bijvoorbeeld uit afvoerlucht, afvoerwater of andere vloeistoffen. De beste manier om erachter te komen wat de beste oplossing is voor jouw specifieke situatie is door contact met ze op te nemen en hierover te praten.

Contactgegevens

Via de Enerso website kun je snel contact met ze opnemen via een contactformulier. Je zal dan snel antwoord krijgen en het balletje aan het rollen kunnen brengen. Het is ook mogelijk een offerte op te vragen via de website. Ook is er het hoofdkantoor van Enerso en deze is gevestigd in Almelo. Je kunt ze bellen, bezoeken en emailen via de onderstaande gegevens.

Enerso

Virulyweg 10

7602 RG Almelo

Telefoon +31 (0)546 493 395

Email info@enerso.nl

www.enerso.nl

Waarom Enerso?

Enerso biedt oplossingen voor een groot aantal situaties en de warmtepompen worden gekenmerkt door een zeer hoog rendement. Dit bereiken ze door de laatste technologieën toe te passen waardoor je dus optimaal gebruik kunt maken van de natuurlijke warmtebronnen om je heen. Enerso biedt een goede service en steun vanaf het moment dat je contact met hen legt tot na de installatie van het apparaat. Kies je voor Enerso dan zal je je geld snel terugverdienen, lang van je product gebruik kunnen maken en tot het einde de beste service ontvangen.

Vergelijk offertes

Als je geïnteresseerd bent in een warmtepomp van Enerso, of je wilt zien wat de markt jou verder nog te bieden heeft, dan kun je snel een aantal offertes opvragen via onze vergelijkingstool.

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.