Hautec

Hautec is een Duits bedrijf dat al sinds 1978 actief is op de markt. Vandaag de dag specialiseert het zich in warmtepompen en levert deze aan landen in heel Europa. Tijdens de productie en het verkopen van deze warmtepompen staat de klant bij Hautec centraal wat betekent dat je bij hen altijd terecht kunt voor het inwinnen van informatie, dat je zo de beste warmtepomp kunt aanschaffen voor jouw situatie en dat je gebruik zal kunnen maken van de beste nazorg- en garantieregelingen. Met een warmtepomp van Hautec kun je zo’n 80 procent besparen op je totale energierekening en daarom kun je er in Nederland ook een subsidie voor krijgen. Je kan dus na de installatie direct beginnen met het besparen van energie en uiteindelijk je investering terugverdienen.

De producten

Bij Hautec kun je terecht voor warmtepompen die warmte halen uit de grond, uit het grondwater of uit de lucht. Hiermee kun je al je water laten verwarmen of er bijvoorbeeld voor kiezen alleen het water van je zwembad of vloerverwarming mee op te warmen. Ook kun je warmtepompen krijgen die alleen je sanitaire water verwarmen en niet je verwarmingswater. Over het algemeen zijn lucht-water warmtepompen het goedkoopste, maar deze gebruiken de minst betrouwbare energiebron. Om die reden kun je deze aan laten sluiten op je cv-ketel zodat deze kan bijspringen als dat nodig is. Grond-water en water-water warmtepompen zijn duurder, maar gebruiken een bron die veel stabieler is van temperatuur. De efficiëntie van deze warmtepompen is dan ook vaak beter. Voor meer specifieke informatie kun je het beste direct contact opnemen met Hautec.

Contact gegevens

Op dit moment kun je alleen met Hautec contact opnemen in het Nederland. Wel zijn er verschillende contactformulieren in het Duits beschikbaar online die je hiervoor kunt gebruiken. Deze download je op de website en email je naar info@hautec.net. Het correspondentieadres is in Duitsland.

Hautec GmbH

An der Molkerei 9

47551 Bedburg­Hau

Telefoon 02821/76123

Fax 02821/761276

www.hautec.net

Waarom Hautec?

Alhoewel de Hautec website onduidelijk is en vooral in het Nederlands weinig informatie geeft kun je met een Hautec product wel zeker zijn van 35 jaar ervaring en een eigen ontwikkeling en productie. Alle keurmerken zijn in orde en er is een breed assortiment voor verscheidene toepassingen. Ook kun je op maat gemaakte warmtepompen bestellen zodat deze perfect aansluiten bij jouw wensen.

 

Vergelijk offertes

Hautec is een kwalitatieve fabrikant van warmtepompen met veel ervaring, maar ze zijn niet de enige. Daarom is het nooit verkeerd om eens goed onderzoek te doen naar wat de markt je kan bieden. Gebruik je hier onze vergelijkingstool voor dan kun je snel over een aantal offertes beschikken waarmee je een weloverwogen beslissing kunt maken wat betreft jouw nieuwe warmtepomp.

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.