Horos

Het bedrijf Horos doet al sinds 1952 zaken op het gebied van luchtbehandeling, koeling en bevochtiging. Sindsdien produceren ze constant hoogwaardige producten en kun je bij hen terecht voor maatwerk, energiezuinige oplossingen en innovatieve producten. De warmtepompen van Horos kunnen je goed op weg helpen om energiezuiniger te worden. Door warmte te halen uit onuitputtelijke natuurlijke bronnen heb je dan nog nauwelijks fossiele brandstoffen nodig. Warmte bevindt zich in de lucht en in het grondwater en met een warmtepomp kun je dit oppakken en gebruiken. Horos warmtepompen, koelingsproducten en warmtewisselaars worden geproduceerd voor een verscheidenheid aan situaties en zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt.

De producten

Horos biedt lucht-lucht warmtepompen aan, lucht-water warmtepompen en water-water warmtepompen. Lucht-lucht warmtepompen vind je voornamelijk in airconditioning units en deze kun je gebruiken om je woning op een energiezuinige manier te verwarmen en te koelen. Lucht-water warmtepompen worden gebruikt bijvoorbeeld om je sanitaire water mee op te warmen of om je zwembad mee op temperatuur te houden. Deze zijn vaak goedkoper maar ook minder stabiel omdat de lucht veel in temperatuur schommelt. De water-water warmtepomp is het meest effectief en geeft je het beste rendement het gehele jaar door. Deze zijn wel veel prijziger, omdat de sensoren diep in de grond worden geplaatst om het grondwater te bereiken. Met de lucht-water warmtepomp kun je 30 procent besparen op je energierekening maar met de water-water warmtepomp is dit vaak aanzienlijk meer. De beste manier om het juiste systeem te vinden voor jou is door contact op te nemen met Horos en je wensen bespreekbaar te maken.

Contactgegevens

Het hoofdkantoor van Horos in Nederland is gevestigd in Soest. Je kunt ze zelf bezoeken of je kunt ze bellen. Ook is er online een contactformulier beschikbaar waarmee je ze kunt emailen.

Horos Klimaattechniek BV

Koningsweg 20-5

3762 EC Soest

Telefoon +31 356039060

www.horos.nl

Waarom Horos?

Kies je voor Horos dan kies je voor vele jaren ervaring en kun je dus kwaliteit en de laatste technieken verwachten. Horos wordt veel gebruikt als adviseur en bieden oplossingen voor een groot aantal problemen te maken met binnenklimaat. Horos als bedrijf geeft zelf aan altijd met de tijd mee te willen gaan en dit zie je terug in de producten die ze leveren. Ook de ontwikkeling van de warmtepompen en datacenterkoelingen reflecteren dit.

 

Vergelijk offertes

Wil je weten hoeveel je precies moet betalen voor een product van Horos of wil je zien wat de markt je nog meer te bieden heeft? Gebruik dan onze vergelijkingstool en ontvang snel een aantal offertes van betrouwbare leveranciers uit je eigen regio.

 

 

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.