Nefit

Nefit is een Nederlands merk dat zich specialiseert in het produceren van warmtepompen en cv-ketels. Het is een merk van Bosch dat de nadruk legt op energiezuinige verwarming en duurzame energie. Je kunt de apparaten kopen of huren en de producten van Nefit staan bekend als zijnde van zeer goede kwaliteit. Door een nieuwe cv-ketel aan te schaffen of een warmtepomp te nemen, kun je zelf een steentje bijdragen aan een beter milieu. Je zal minder energie gebruiken omdat warmte wordt gehaald uit bronnen waar dit standaard al in zit. Zo kan dat afvalwater zijn of terugkerende warme lucht, maar ook de buitenlucht, de grond of het grondwater. Door deze warmte te (her)gebruiken zal je minder fossiele brandstoffen nodig hebben en kun je dus een flinke besparing maken op je jaarlijkse energierekening. Daardoor verdien je de investering op een gegeven moment vanzelf terug. De Nefit producten worden gesubsidieerd door de Investeringssubsidie Duurzame Energie.

De producten

Bij Nefit kun je cv-ketels, warmtepompen, thermostaten, boilers en geisers aanschaffen die allen duurzaam en energiezuinig zijn. De warmtepompen gebruiken de warmte die zich al in de lucht bevindt of die terugkomt via je ventilatiesysteem. Je kunt deze combineren met de Nefit zonnepanelen en zo via de lucht en de zon voldoende water opwarmen voor een gemiddeld gezin. In het geval er niet voldoende warmtebronnen aanwezig zijn zal de cv-ketel nog even bijspringen. Ook zijn er cv-ketels van verschillende formaten die passend zijn voor een verscheidenheid aan huishoudens. Het juiste Nefit product, of misschien een combinatie van Nefit producten, vind je het beste door contact met hen op te nemen voor advies op maat.

Contactgegevens

Je kunt allereerst kijken of je vraag online wordt beantwoord via de veel gestelde vragen sectie, maar spreek je toch liever met iemand persoonlijk dan is er op werkdagen een klantenservice beschikbaar van 08:00 tot 20:00. Ook kun je via de website https://www.welkombijnefit.nl/nl/contact een contactformulier invullen en hier je vraag duidelijk maken. De klantenservice van Nefit bevindt zich in Deventer.

Nefit Consumentenservice

Postbus 3

7400 AA Deventer

Telefoon 0570 602 500

www.nefit.nl

Waarom Nefit

Bij Nefit kun je terecht voor betaalbare oplossingen die geschikt zijn voor iedere woning. Of je nu een nieuwbouwwoning aan het bouwen bent en deze wilt laten voorzien van een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen, of je wilt simpelweg een zeer energiezuinige cv-ketel, bij Nefit kun je een apparaat of systeem vinden dat bij je past. Daarnaast zijn ze Nederlands wat natuurlijk vertrouwd voelt en zijn ze onderdeel van Bosch, een bedrijf dat wereldwijd bekend staat als betrouwbaar, degelijk en zeer kwalitatief. Zoek je echter een water-water warmtepomp of een grond-water warmtepomp, dan heeft Nefit die niet.

Vergelijk offertes

Ben je geïnteresseerd in het duurzaam verwarmen en ventileren van je woning? Kijk dan hier naar de andere opties die je hebt en vraag een aantal offertes op via onze vergelijkingstool. Door de markt goed te analyseren kun je de beste en best geprijsde oplossing vinden voor jouw specifieke situatie.

 

 

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.