Panasonic

Panasonic is een erg groot bedrijf dat veel meer produceert dan alleen heating en cooling solutions. En dit doen ze wereldwijd. In Europa is Panasonic Heating en Cooling actief in 31 landen wat betekent dat je een Panasonic product kunt aanschaffen waar je ook bent in Europa. Als je kiest voor een Panasonic product dan word je begeleidt van het moment dat je je interesse toont totdat het product zijn levensduur heeft bereikt en de warmtepompen van Panasonic staan bekend om hun ongekende kwaliteit. De apparaten worden onderworpen aan een groot aantal testen voordat ze de fabriek mogen verlaten, waaronder een valtest, een waterdichtheidstest en een operationele test onder zware omstandigheden. Zo weet je dat je Panasonic warmtepomp in welke situatie dan ook zijn werk zal blijven doen. Daarnaast zijn de Panasonic warmtepompen duurzaam, milieuvriendelijk en heeft Panasonic zichzelf als doel gesteld het Groenste Elektronicabedrijf te worden in 2018.

De producten

Voor gebruik in woningen heeft Panasonic de lucht-water warmtepomp ontwikkeld. Deze haalt de warmte die standaard in de lucht aanwezig is en zet deze om in warmte om je water mee te verwarmen. Hierdoor zal je minder fossiele brandstoffen nodig hebben en bespaar je dus op de energierekening. Je kunt deze pomp gebruiken om je vloerverwarming mee aan te sturen, om je zwembad mee te verwarmen of om aan te sluiten op je centrale verwarming. Ook voor zakelijke klanten zijn er oplossingen te vinden bij Panasonic. Zij produceren airconditioning- en ventilatiesystemen speciaal ontwikkeld voor kantoren, winkels en restaurants zowel als industriële omgevingen. Op veel producten van Panasonic wordt subsidie gegeven en dit kun je aanvragen via de Investeringssubsidie Duurzame Energie. Wil je weten welke producten geschikt zijn voor jou? Neem dan contact op met Panasonic voor advies op maat.

Contactgegevens

Via de Panasonic website kun je contact opnemen via een contactformulier. Als je liever belt, dan is dat ook mogelijk en de klantenservice staat voor je klaar. Het hoofdkantoor van Panasonic is in Den Bosch.

Panasonic Netherlands

Postbus 236

5201 AE Den Bosch

Klantenservice: +31 (0)73 6402 538

www.aircon.panasonic.eu/NL_nl/

Waarom Panasonic?

Kies je voor Panasonic, dan kies je voor een groot assortiment aan producten en een groot aantal mogelijkheden. Een wereldwijd bedrijf zoals Panasonic kan je kwaliteit bieden, op alle vlakken. De klantenservice zal goed zijn, je zal gepast te woord worden gestaan en je kunt er zeker van zijn dat de producten zijn voorzien van de laatste technologieën. Wat betreft warmtepompen ontbreken er echter exemplaren die ook warmte uit het grondwater of de grond kunnen halen. Dit zijn stabielere warmtebronnen die je een beter rendement kunnen opleveren.

Vergelijk offertes

Het aanschaffen van een warmtepomp doe je niet zomaar en het is goed om voordat je een investering gaat maken eerst goed te onderzoeken wat de markt jou te bieden heeft. Gebruik daarom hier onze vergelijkingstool en ontvang snel een aantal offertes van leveranciers uit jouw omgeving.

 

 

Gratis tot 6 offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.

airco met warmtepomp

Alles over de warmtepomp in 2021

Steeds meer Nederlanders beginnen een warmtepomp aan te schaffen. Er is sinds een aantal jaar terug een duidelijk zichtbare …

warmtepomp all black in tuin

Verschillende soorten warmtepompen + Advies

Een warmtepomp is de duurzame en energiezuinige vervanger van het eindige, fossiele aardgas. Een warmtepomp zorgt namelijk …

Is een infrarood verwarming minder rooskleurig dan er wordt beloofd?

Veelal wordt er gezegd dat de infrarood verwarming een relatief nieuwe vorm verwarming in uw huis is, waarbij de stralingswarmte …