Techneco

Techneco is een Nederlandse producent van warmtepompen en heeft het op zich genomen om geheel Nederland gasloos te maken. Het levert een aantal verschillende soorten warmtepompen aan woningcorporaties en installateurs voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw en de utiliteit. Ze maken al ruim 20 jaar warmtepompen en zijn daar onderhand specialist in te noemen. Ook kun je bij hen terecht voor volledige warmtepompsystemen en deze worden ontworpen in overleg met de installateur. Op die manier past het systeem altijd perfect op zijn nieuwe bestemming. De warmtepompen van Techneco zijn door henzelf ontwikkeld en worden continu verbeterd. Om die reden vind je de warmtepompen van Techneco ook ruim vertegenwoordigd terug op de lijst met apparaten die in aanmerking komen voor de Investeringssubsidie Duurzame Energie van de Rijksoverheid.

De producten

De producten van Techneco worden dus niet direct geleverd aan de particuliere markt, maar eerst aan installateurs en woningbouwverenigingen. Dat betekent dat ze wel geschikt zijn voor woningen en appartementen. Je kunt met de lucht-water warmtepomp van Techneco zo’n 50 tot 90 procent besparen op je jaarlijkse energierekening doordat warmte uit de lucht wordt gebruikt als bron van energie. Ook is er een combiwarmtepomp die je sanitaire water op kan warmen maar die je kunt combineren met een zonnecollector zodat je hier probleemloos ook je centrale verwarmingssysteem op kunt aansluiten. De water-water warmtepomp gebruikt warmte uit het grondwater en omdat dit één van de meest stabiele warmtebronnen is, wordt dit gezien als de meest effectieve warmtepomp uit het assortiment. Of je nu alleen je zwembad wilt verwarmen of je gehele woning van warm water wilt voorzien, bij Techneco kun je een product vinden dat bij je past.

Contactgegevens

Installateurs en woningbouwverenigingen kunnen contact opnemen met Techneco om de beste oplossing te vinden voor het specifieke project. Dit doe je via een email, maar je kunt ze ook bellen of gebruik maken van het online contactformulier https://techneco.nl/contact-techneco/.

Techneco

Kleveringweg 9

2616 LZ Delft

Telefoon +31(0)15-2191000

Email info@techneco.nl

www.techneco.nl

Waarom Techneco?

Als je kiest voor een Techneco warmtepomp of systeem dan koop je bij een Nederlandse fabrikant die zich volledig heeft toegewijd aan het produceren van warmtepompen. Ook kun je je installatie laten aanpassen aan je eigen situatie en de omstandigheden van de plaats waarop de warmtepomp moet komen te staan. Omdat Techneco heel Nederland gasloos wil maken zijn ze constant bezig met het verbeteren van de producten. Met Techneco weet je dus zeker dat je een kwalitatieve en passende oplossing krijgt.

Vergelijk offertes

Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van een warmtepomp? Of wil je je woning op een andere manier energievriendelijker maken? Gebruik dan onze vergelijkingstool zodat je snel kunt beginnen met het vergelijken van offertes en je een idee kunt vormen van wat de markt jou te bieden heeft.

 

 

Gratis tot 6 offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.

Verkoop warmtepompen groeit procentueel sneller dan verkoop hr-ketel

In Nederland wordt 80 procent van de nieuwbouw al gasloos opgeleverd. Eigenaren van bestaande woningen worden aangemoedigd …

Een goedkope warmtepomp kopen

Verschillende Nederlanders beginnen steeds meer in te zien dat het belangrijk is om hun woning te verduurzamen om voorbereid …

airco met warmtepomp

Alles over de warmtepomp in 2021

Steeds meer Nederlanders beginnen een warmtepomp aan te schaffen. Er is sinds een aantal jaar terug een duidelijk zichtbare …