Western warmtepomp

Western is een Nederlands bedrijf dat al sinds 1988 airconditioners, warmtepompen, koelmachines en luchtbehandelingsapparatuur levert. Dit doen ze voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten die bijvoorbeeld winkels, kantoren, stadions of serverruimtes willen verwarmen of koelen. Als particulier kun jij een warmtepomp aanschaffen van Western en hiermee direct gaan besparen op je energierekening. Dat komt doordat warmtepompen hun warmte halen uit de grond, de lucht of het grondwater en dit overbrengen op je sanitaire- of verwarmingswater. Hierdoor word je automatisch minder afhankelijk van fossiele brandstoffen, zal je CO2-uitstoot naar beneden gaan en kun je dus gaan besparen op je energierekening. De warmtepompen van Western staan dan ook op de apparatenlijst van de Rijksoverheid en komen in aanmerking voor de Investeringssubsidie Duurzame Energie.

De producten

Aangezien Western zich concentreert op airconditioning zal je bij hen voornamelijk lucht-lucht warmtepompen aan kunnen schaffen. Er is echter ook de mogelijkheid water-water-, lucht-water of grond-water warmtepompen te bestellen. Het rendement van deze apparaten is hoog en je kunt direct een besparing van 65 tot 80 procent verwachten op je energierekening. Daarnaast zijn er natuurlijk voldoende airconditioningsystemen die kunnen worden geplaatst in een groot aantal situaties. Hiermee kun je je computerruimte koelen, kun je je kantoor op temperatuur houden of kun je je Western portable airconditioner overal neerzetten waar je direct koeling nodig hebt. Op alle producten van Western krijg je 5 jaar garantie. Als jij hierin bent geïnteresseerd, dan kun je het beste contact opnemen met Western zelf en gepast advies ontvangen specifiek voor jouw wensen en situatie.

Contactgegevens

Via de website van Western kun je contact met hen opnemen door middel van een contactformulier. Als je liever iemand persoonlijk spreekt, dan kun je ze ook bellen. Emailen en bezoeken is natuurlijk ook altijd een optie.

Western Airconditioning B.V.

De Wel 10

3871 MV Hoevelaken

Telefoon (033) 24 77 800

Fax (033) 24 77 850

Email info@western.nl, sales@western.nl

Waarom Western?

Western is een Nederlands bedrijf wat betekent dat deze altijd in de buurt is. Zoek jij een airconditioningssysteem van Western, dan kun je dus de vertrouwde Nederlandse duidelijkheid verwachten en bevinden de medewerkers zich in hetzelfde land als jij. De producten van Western zijn kwalitatief goed en leveren je een mooi rendement op, of je nu particuliere klant of een zakelijke klant bent. Daarnaast concentreren ze zich al tientallen jaren op voornamelijk airconditioningsystemen wat betekent dat ze hier extensieve kennis van hebben. Hier kun jij als klant natuurlijk je voordeel mee doen.

Vergelijk offertes

Ben je geïnteresseerd in een oplossing van Western of wil je graag weten hoeveel je in het algemeen zou moeten betalen voor het laten plaatsen van nieuwe airconditioning, warmtepomp of ander duurzaam apparaat? Gebruik dan hier onze vergelijkingstool. Deze kan je snel voorzien van een aantal vrijblijvende offertes die je kunt gebruiken bij het vinden van de beste deal.

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.