Inventum

Inventum geeft zelf aan veilig en vertrouwd te zijn en dit al 100 jaar. Ze werken aan duurzame en energiebesparende oplossingen en doen dit sindsdien niet meer met elektriciteit als energiebron, maar door het aanspreken van onuitputtelijke bronnen zoals de lucht en het water. Inventum is een Nederlands bedrijf waar je je vertrouwd kunt voelen. Ze bieden hoogwaardige producten en doen dit met een oplossingsgerichte instelling. Daarnaast zijn ze in hun branche vernieuwend en voelen de medewerkers zich nauw verbonden met het bedrijf en de missie. Dit reflecteert zich in hun assortiment ventilatiewarmtepompen, boilers en kokend watersystemen. Om die reden kun je ook via de Investeringssubsidie Duurzame Energie een bedrag ontvangen als je een Inventum warmtepomp aanschaft.

De producten

De producten van Inventum kunnen je helpen aanzienlijk op je energierekening te besparen. Er zijn ventilatiesystemen waarmee je je woning kunt verwarmen, koelen en altijd van frisse lucht kunt voorzien. Ook kun je combinatiesystemen aanschaffen die je woning zowel ventileren als je water opwarmen. Laat deze systemen aansluiten op je al bestaande hr-ketel en je kunt een groot gedeelte van al het warme water dat je gebruikt op een energiezuinige manier verwarmen. De rest wordt aangevuld door je hr-ketel. Daarnaast verkoopt Inventum boilers, waaronder een warmtepomp boiler, en kokend water systemen. Met deze laatste kun je direct de juiste hoeveelheid kokend water uit je kraan tappen zodat je nooit te veel verwarmt. Klinkt dit interessant voor je, dan kun je het beste contact opnemen met Inventum, je wensen voorleggen en je in detail laten voorlichten over wat er mogelijk is.

Contactgegevens

Inventum is gevestigd in Houten. Je kunt ze bellen, emailen of bezoeken. Ook kun je via de website in contact gebracht worden met een accountmanager in jouw regio.

Inventum Technologies B.V.

Kaagschip 25

3991 CS  Houten

Postbus 275

3990 GB  Houten

Telefoon 030 – 274 84 84

Email info@inventum.com

www.inventum.com

Waarom Inventum?

Inventum is een schitterend bedrijf als je op zoek bent naar Nederlandse service en aanpak. Ze zijn al zo lang actief dat je er zeker vanuit kunt gaan dat je bij hen een kwalitatief product zal aanschaffen. En deze zijn dan ook aangepast op veel wensen van de Nederlandse markt. Je kunt bij hen een volledig energiezuinig systeem aanschaffen waarmee je je woning ventileert, op temperatuur houdt en je water verwarmt. Dit is niet alleen geschikt voor nieuwbouwwoningen, maar ook voor oudere huizen.

 

Vergelijk offertes

Ben je geïnteresseerd in de Inventum producten of wil je graag een warmtepomp aanschaffen voor jouw woning? Gebruik dan onze vergelijkingstool en ontvang een aantal offertes specifiek voor jouw situatie. Deze vergelijk je vervolgens met elkaar zodat je de beste prijs kunt vinden en snel kunt beginnen met besparen.

 

 

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.