Carrier warmtepomp

Carrier ontwikkelt en levert verschillende verwarmings-, koel- en airconditioning oplossingen en doet dit op wereldwijd niveau. De warmtepompen van Carrier halen warmte uit de lucht en het grondwater en gebruiken dit om water of lucht mee te verwarmen. Omdat warmtepompen veel minder energie gebruiken en geen fossiele brandstoffen zijn deze een veel natuurvriendelijker alternatief voor je conventionele verwarmingssysteem. Carrier staan bekend om hun kwalitatieve en innovatieve producten en werken er al jaren aan om deze zo duurzaam mogelijk te maken. Wil jij ook op een duurzamere manier je water gaan verwarmen, dan kun je met een warmtepomp van Carrier snel gaan besparen op je jaarlijkse energiekosten.

De producten

Carrier verkoopt lucht-water, water-water en lucht-lucht warmtepompen. Deze gebruiken de warmte die constant in de lucht of in het water aanwezig is om je woning mee op te warmen. Hiervoor is niet een hoge temperatuur nodig. Met een systeem dat vergelijkbaar is met dat van een omgekeerde koelkast kun je zelfs uit het grondwater voldoende warmte halen om je water mee op te warmen. En als dit een keer niet voldoende is, dan zal je huidige ketel de werkzaamheden gemakkelijk overnemen. De airconditioners van Carrier kunnen worden gebruikt om te verwarmen en te koelen, zijn gemakkelijk en snel te installeren en van de beste kwaliteit. Ze bieden oplossingen zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt en uiteraard krijg je een goede garantieregeling bij alle producten van Carrier. De warmtepompen van Carrier worden gesubsidieerd onder de Investeringssubsidie Duurzame Energie.

Contactgegevens

Wil je graag contact opnemen met Carrier, dan doe je dit het beste telefonisch of via e-mail. Het kantoor in Nederland is gevestigd in Utrecht.

Carrier branche office Nederland

Papendorpseweg 83, 3528 BJ Utrecht

Postbus 2731, 3500 GS Utrecht

+31 (0) 88 – 567 67 00

info@carrier.nl

Waarom Carrier?

Bij Carrier heb je het grote voordeel dat ze al vele tientallen jaren ervaring hebben in het ontwikkelen en produceren van kwalitatieve producten. Daarnaast zijn worden er oplossingen geboden die uitermate geschikt zijn voor de zakelijke markt zoals rooftop airconditioners en luchtbehandelingscentrales. Bij Carrier zal je voldoende aanbod vinden en omdat het een wereldleider is in haar branche ook de nodige support ontvangen voor, tijdens en na de aanschaf van je Carrier apparaat.

Vergelijk offertes

Naast Carrier zijn er nog voldoende andere kwalitatieve leveranciers van warmtepompen en airconditioners. Wil je een compleet overzicht, gebruik dan onze vergelijkingstool en zie wat er op de markt aanwezig is voor jouw specifieke situatie.

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.