Climaveneta

Climaveneta is een wereldwijde producent en leverancier van warmtepompen en bieden apparaten aan waarmee je water kunt verwarmen, waarmee je lucht kunt koelen en waarmee je je data center koel kunt houden. Dit doen ze voornamelijk voor de zakelijke markt maar er is ook een breed scala aan producten voor particulieren. Met de producten van Climaveneta houd je de temperatuur in je gebouw of woning comfortabel zonder dat je hier het milieu mee belast. Warmtepompen halen warmte uit de lucht en de grond waardoor je minder afhankelijk bent van fossiele brandstoffen en je CO2-uitstoot naar beneden gaat. Climaveneta legt dan ook naar eigen zeggen de nadruk op continu comfort, maar met zo min mogelijk energieverbruik en door middel van innovatieve producten. Milieuvriendelijkheid is tijdens het gehele proces haar meest belangrijke eis.

De producten

De producten van Climaveneta worden in Nederland aangeboden via CompaC Services. Er is een groot assortiment warmtepompen, koelmachines, luchtbehandelingskasten en roof top units die zijn toe te passen op verscheidene situaties. Je kunt voor jouw gebouw of woning dus altijd een geschikt Climaveneta product vinden. De energierekening van grote gebouwen is vaak hoog en met de producten van Climaveneta kun je deze rekening aanzienlijk verlagen. Daarnaast zal je CO2-uitstoot naar beneden gaan en dus je afhankelijkheid van fossiele brandstoffen verminderen, waardoor je aantoonbaar milieuvriendelijker zal zijn. De overheid steunt de aanschaf van Climaveneta producten dan ook met de Investeringssubsidie Duurzame Energie.

Contactgegevens

In Nederland worden Climaveneta producten via CompaC Services aangeboden en als je op zoek bent naar meer informatie dan kun je het beste direct met hen contact opnemen. Op de website www.compacservices.nl/contact vind je een contactformulier dat je kunt invullen. De contactgegevens van het hoofdkantoor in Woerden vind je hieronder.

CompaC Services BV

Oostzee 4

3446 CH Woerden

Telefoon: +31 348 41 0770

Email: info@compacservices.nl

Waarom Climaveneta?

Bij Climaveneta vind je en groot aantal producten die speciaal geschikt zijn voor grote bedrijven en gebouwen. Door in hun producten te investeren kun je je volledige gebouw en apparatuur op de juiste temperatuur houden en tegelijkertijd beginnen met het besparen op je energiekosten. Aangezien Climaveneta een wereldwijd erkend bedrijf is, zal je hier van begin tot eind de beste service kunnen verwachten. En dit gaat door ook nadat je het product hebt aangeschaft. De 40 jaar ervaring en innovatieve, kwalitatieve en betrouwbare producten maken Climaveneta een zeer geschikte kandidaat voor het aanschaffen van jouw nieuwe koelings- en verwarmingsoplossingen.

Vergelijk offertes

Met onze vergelijkingstool kun je snel achterhalen hoeveel je betaalt voor je Climaveneta installatie of voor een warmtepomp van een andere betrouwbare leverancier.

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.