CTA warmtepomp

CTA is een Zwitsers bedrijf dat op internationaal niveau warmtepompen ontwikkelt en produceert waarmee je kunt verwarmen en koelen. Ze bieden warmtepompen aan die zowel warmte uit de lucht halen als uit het water en de grond. Op die manier kun je de beste oplossing vinden voor jouw persoonlijke situatie. Ze zijn al sinds 1981 actief op dit gebied en de producten van CTA staan dan ook bekend als zeer kwalitatief, degelijk en betrouwbaar. Met een warmtepomp in je gebouw of woning kun je snel beginnen met het besparen op je energierekening. Deze gebruiken natuurlijke bronnen waardoor er veel minder energie nodig is om warmte te genereren en je dus ook minder fossiele brandstoffen gebruikt. De apparaten van CTA zijn te gebruiken in combinatie met je huidige verwarmingssysteem in het geval ze niet genoeg warmte kunnen opwekken voor jouw gebruik op dat moment.

Producten

De producten van CTA bestaan uit brine-water, water-water en air-water warmtepompen.

  • Brine-water: brina-water warmtepompen gebruiken de warmte die is opgeslagen in de grond. Dit doen ze door sensoren te gebruiken die net onder het grondoppervlak worden geplaatst. Bij CTA heb je zes verschillende brine-water warmtepompen, namelijk de Inverta DHW, de all-in-one, de Economy, de Duo/Duo HT, de Optipro en de All-in-one 230V apparaten.
  • Water-water: water-water warmtepompen worden gezien als het meest betrouwbaar, omdat deze warmte halen uit het grondwater en de temperatuur van het grondwater is van alle bronnen het meest stabiel. Er zijn 5 water-water warmtepompen te vinden bij CTA, namelijk de All-in-one, de Economy, de Duo/Duo HT, de Optipro en de All-in-one 230V.
  • Lucht-water: lucht-water warmtepompen gebruiken de warmte uit te lucht en moeten dus toegang krijgen tot de buitenlucht. CTA biedt hier 6 producten aan, namelijk de Aeroheat All-in-one Indoor Installation, de Aeroheat Indoor Installation, de Aeroheat Outdoor Installation up to 12 kW, de Aeroheat Outdoor Installation as of 12 kW, de Aeroheat Inverter en de Aeroheat CN Outdoor Installation.

Contactgegevens

Aangezien CTA geen hoofdkantoor heeft in Nederland kun je hun producten aanschaffen via hun partner KaGeBe. Wil je graag meer informatie over de producten of een afspraak maken om hierover te praten, dan kun je contact opnemen met Gerold Engels via telefoonnummer: 0628 – 823 718 of email: info@kagebe.nl.

www.kagebe.nl

Waarom CTA?

CTA is een wereldwijd erkend bedrijf dat warmtepompen levert die geschikt zijn voor zowel de particuliere als voor de zakelijke markt. Het assortiment is groot en levert je verschillende mogelijkheden op wat betreft de bron van je warmte en ook de plaatsing van het apparaat. CTA-producten zijn betrouwbaar en degelijk en voorzien van een goede garantieregeling en nazorg. Je zal dus een warmtepomp ontvangen waarvan je vele jaren plezier zal hebben.

 

Vergelijk offertes

CTA levert kwalitatieve warmtepompen, maar ze zijn niet de enige op de markt. Onze vergelijkingstool zal je snel kunnen helpen aan een aantal offertes waarmee je gemakkelijk de juiste leverancier kunt vinden voor jouw nieuwe verwarmingssysteem.

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.