CTC

Het bedrijf CTC produceert al verwarmingsproducten sinds 1923 en is sinds 1981 actief op het gebied van warmtepompen. Naar eigen zeggen behoren hun producten tot de Europese top en kunnen ze zelfs warmte halen uit natuurlijke bronnen in landen als Zweden waar het ’s winters aardig koud kan worden. De producten van CTC zijn mooi, hebben een lange levensduur en vallen onder de meest betrouwbare van de wereld. Om die reden worden ze ook gesubsidieerd door de Rijksoverheid via de Investeringssubsidie Duurzame Energie. Dat komt doordat warmtepompen op het moment de meest energiezuinige en milieuvriendelijke manier aanbieden om je water en lucht mee te verwarmen. Door warmte te halen uit natuurlijke bronnen word je minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en kun je snel besparen op je energierekening.

De producten van CTC

CTC biedt zowel lucht-water warmtepompen en bodem-water warmtepompen aan. Daarnaast zijn er warmtepompen speciaal ontwikkeld voor de productie van sanitair water.

  • Lucht-water: dit type warmtepomp haalt warmte uit de lucht en gebruikt dit om water mee te verwarmen. Bij CTC heb je twee modellen, namelijk de EcoAir 400 en de EcoAir 500M. Deze warmtepompen zijn makkelijk te installeren en goedkoper, maar hebben vaak de steun van een hr-ketel nodig om voldoende warm water te kunnen genereren.
  • Bodem-water: deze warmtepompen zijn veel efficiënter omdat de temperatuur in de bodem stabieler is dan in de lucht. Er zijn echter wel graafwerken nodig om deze warmtepompen te installeren waardoor ze ook meer kosten. CTC biedt drie modellen aan, namelijk de GSi-12, de EcoHeat 400 en de EcoPart 400. Deze zijn ook te combineren met je huidige verwarmingssysteem zodat je altijd gegarandeerd warm water ter beschikking hebt. 

Contactgegevens

Het investeren in een warmtepomp doe je niet zomaar en de beste manier om prijzen en informatie te vinden over de producten en services van CTC is door direct contact met hen op te nemen. Dit doe je gemakkelijk door op de website het contactformulier in te vullen http://www.ctcbenelux.com/nl/page/12/contactformulier.aspx. Het hoofdkantoor van CTC Benelux bevindt zich in Wevelgem in België en deze kun je op de volgende manieren bereiken.

CTC BENELUX

Vlamingstraat 4

B-8560 Wevelgem

Telefoon +32(0)56 43 28 53

Fax +32(0)56 41 76 36

Email info@ctcbenelux.com

www.ctcbenelux.com

Waarom CTC?

Bij CTC kun je een zeer betrouwbare warmtepomp aanschaffen van hoge kwaliteit en met een lange levensduur. Dit is belangrijk want investeren in een warmtepomp is niet goedkoop. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk warmte uit de natuur haalt zodat je zoveel mogelijk kunt besparen op je energierekening. De producten van CTC bieden je deze mogelijkheid en zullen zorgen voor een korte terugverdientijd. En dat betekent dat je snel kunt beginnen met echt besparen op je energierekening.

 

Vergelijk offertes

De warmtepompen van CTC zijn van goede kwaliteit, maar er zijn misschien leveranciers die beter aansluiten bij jouw persoonlijke situatie. Gebruik daarom onze vergelijkingstool en ontvang snel een aantal offertes van lokale bedrijven die jou verder kunnen helpen.

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.