Danfoss

Door een warmtepomp aan te schaffen kun je snel besparen op je energierekening. De warmtepompen van Danfoss worden geproduceerd voor een wereldwijd publiek en het bedrijf doet actief mee aan het onderzoek naar en de ontwikkeling van energiezuinige producten op het gebied van klimaatregeling. Danfoss is een Deens bedrijf dat zich naar eigen zeggen richt op de markt van morgen. Dit doen ze door kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie te bieden aan zowel zakelijke als particuliere klanten over de gehele wereld. In Nederland vind je Danfoss apparaten op de apparatenlijst warmtepompen voor de Investeringssubsidie Duurzame Energie en door een warmtepomp van dit bedrijf aan te schaffen kom je dus in aanmerking voor financiële hulp. Zoek je een integer en betrouwbaar bedrijf die constant probeert zijn eigen verwachtingen te overtreffen, dan is Danfoss een zeer goede keuze.

De producten

Danfoss produceert een enorm scala aan producten die vallen onder koeltechniek, klimaatregeling, compressors en hydrauliek. Er worden oplossingen geboden voor woningen, zakelijke gebouwen en verscheidene industriële branches. Je kunt er terecht voor elektrische vloerverwarming, thermostaten, airconditioning, ventilatiesystemen en koelingssystemen en de beste manier om te zien of Danfoss een product aanbiedt dat jij zoekt is dan ook door contact met ze op te nemen. Het assortiment kwalitatieve producten is groot en bij Danfoss zal je van begin tot eind goede service en behulpzaamheid kunnen verwachten.

Contactgegevens

Het hoofdkantoor van Danfoss in Nederland bevindt zich in Rotterdam en je kunt contact met hen opnemen door dit kantoor te bezoeken, door ze te bellen of door een email te sturen. Daarnaast zijn er verschillende sociale media kanalen die je voor contact kunt gebruiken, mocht dit je voorkeur hebben.

Bezoekadres:

Danfoss Heating Segment

Vareseweg 105

3047 AT Rotterdam

Postadres:

Postbus 218

3100 AE Schiedam

Telefoonnummer 010 8082222

Email cs@danfoss.nl 

www.warmtepompen.danfoss.nl

Waarom Danfoss?

Als jij op zoek bent naar langdurige energiezuinige oplossingen voor het koelen of verwarmen van jouw woning of bedrijfsgebouw, dan is Danfoss een producent waarbij je veel keuze hebt. Dat betekent dat je ongetwijfeld iets zal vinden dat past in je situatie en ook binnen je budget. Met een warmtepomp kun je natuurlijke bronnen gebruiken en niet meer afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen voor je verwarming. Ook is het mogelijk om op een duurzame manier te koelen en te ventileren. Zoek je kwaliteit, maar wil je ook de mogelijkheid hebben een keuze te maken uit verscheidene opties, dan kun je door contact op te nemen met Danfoss zeker een geschikte oplossing vinden voor jouw situatie.

Vergelijk offertes

Onze vergelijkingstool kan je nu voorzien van een aantal offertes voor het aanschaffen en laten plaatsen van een nieuwe warmtepomp.

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.