Ecoforest

Ecoforest produceert warmtepompen en is al actief sinds 1959. Sinds die tijd ontwikkelen ze innoverende, voordelige en milieuvriendelijke producten met naar eigen zeggen als doel de wereld een stukje beter te maken. Ze maken al bijna 60 jaar airconditioningsproducten en doen dit door duurzaamheid voorop te stellen tegelijkertijd met een nadruk op het ontwikkelen van de laatste technologieën. De producten van Ecoforest worden dan ook gemaakt op de meest duurzame manier en gebruiken voor hun werking voornamelijk schone en natuurlijke energiebronnen. Warmtepompen kunnen je afhankelijkheid van fossiele brandstoffen aanzienlijk verminderen door warmte te halen uit ze grond, het water of de lucht. Dit zijn natuurlijke energiebronnen die overal om ons heen beschikbaar zijn. Je kunt met een warmtepomp van Ecoforest dus besparen op je energierekening en je investering na een aantal jaren terugverdienen. 

De producten

Ecoforest produceert zowel warmtepompen die geschikt zijn voor huishoudelijke situaties als warmtepompen voor de zakelijke wereld. Met de pompen voor de particuliere markt kun je je sanitaire water verwarmen, kun je je verwarmingssysteem aansturen en is het ook mogelijk om je woning te koelen. Hiervoor hebben ze twee lijnen ontwikkeld, namelijk de ecoGEO Basic en de ecoGEO compact. Daarnaast zijn er apparaten te koop met een hoog vermogen waarmee je grotere huishoudens en gebouwen van warm water kunt voorzien Hiervoor is er de ecoGEO HP lijn. Combineer je warmtepomp met een luchtverhitter of pelletketel van Ecoforest en je kunt je woning of gebouw op een zeer duurzame en milieuvriendelijke manier voorzien van warm water en comfort.

Contactgegevens

In Nederland is er geen hoofdkantoor van Ecoforest, maar het kantoor van hun Nederlandse leverancier en partner Eplucon bevindt zich in Nunspeet. Je kunt ze elke dag bereiken via telefoon of email. Natuurlijk kun je ze ook zelf bezoeken.

Eplucon

Industrieweg 69

8071 CS Nunspeet

Telefoon 0341-371030

Email info@eplucon.nl

www.ecoforest.nl

Waarom Ecoforest?

Wanneer je jouw duurzame klimaatoplossing wilt aanschaffen kun je bij Ecoforest een aardig assortiment vinden voor verscheidene situaties en budgetten. Ecoforest is een vriendelijk bedrijf dat al vele tientallen jaren het milieu op de eerste plaats zet. Met hun producten proberen ze de wereld te verbeteren en algemene problemen met het milieu te verkleinen. Daarom is Ecoforest een eerlijk bedrijf en zal je ook een eerlijk apparaat terugkrijgen. Vandaag de dag kun je bij hen dus kwalitatieve, innovatieve en moderne producten vinden en weet je dat deze zijn geproduceerd met het belang van de wereld in het achterhoofd.

Vergelijk offertes

Ecoforest is een leverancier van mooie en betrouwbare warmtepompen, maar zo zijn er meer op de markt. Je kunt pas een goede beslissing maken als je alle mogelijkheden hebt bekeken. Gebruik daarom hier onze vergelijkingstool en bekijk alle opties die de markt jou te bieden heeft.

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.