Fujitsu

Fujitsu is natuurlijk een erg groot bedrijf en één van de afdelingen is Fujitsu Climate. Ze bieden energiebesparende airconditioning aan en warmtepompen voor zowel de particuliere als voor de zakelijke markt. Als Japans bedrijf is Fujitsu Climate actief over de gehele wereld en levert in meer dan 120 landen haar producten die allen een minimale ecologische voetafdruk achterlaten. Een warmtepomp kan je een grote besparing opleveren op je energierekening omdat het geen gebruikt maakt van fossiele brandstoffen om zijn werk te doen, maar van in de natuur aanwezige warmtebronnen. Dit kan zijn de lucht, het grondwater of de grond. Daarom kun je de warmtepompen van Fujitsu ook kopen met een subsidieregeling. Een groot bedrijf als Fujitsu heeft een breed scala aan oplossingen in de aanbieding.

De producten

Fujitsu maakt een groot aantal airconditioningsystemen die door warmte uit de lucht te halen ook als verwarming kunnen fungeren. Er zijn single split systemen voor als je een ruimte wilt verwarmen, maar ook multi split systemen die je airconditioning in verscheidene kamers geven. Daarnaast zijn er natuurlijk de warmtepompen waarmee je kunt ventileren, verwarmen en koelen. De warmtepompen halen warmte uit te lucht waarna je hier bijvoorbeeld je verwarmingswater, je vloerverwarming of je zwembad mee kunt verwarmen. Ook kun je voor kleinere apparaten kiezen die alleen je sanitaire water verwarmen. Bij Fujitsu heb je een aantal mogelijkheden wat betreft airconditioning, verwarming, ventilatie en koeling. De beste manier om erachter te komen of ze ook een oplossing hebben voor jouw situatie is door contact met ze op te nemen.

Contactgegevens

Het Fujitsu hoofdkantoor in Nederland bevindt zich in Veenendaal. Je kunt hen bellen of emailen, bezoeken of je kunt contact opnemen via het contactformulier online https://www.fujitsuclimate.nl/contact/. Ook is het mogelijk om je in te schrijven bij de Fujitsu nieuwsbrief.

Thercon BV

Landjuweel 25

3905 PE Veenendaal

Telefoon +31(0)318 – 544 670

Fax +31(0)318 – 544 671

Email info@thercon.nl

www.fujitsuclimate.nl

Waarom Fujitsu?

Kies je voor Fujitsu, dan kun je gebruik maken van een jarenlange ervaring en de kwaliteit die een groot bedrijf kan leveren. Het aanbod wat betreft warmtepompen voor het verwarmen van water is kleiner dan bij sommige andere leveranciers, maar geeft je toch een ruime keuze. Het is alleen jammer dat er alleen pompen beschikbaar zijn die gebruik maken van de warmte in de lucht, terwijl dit veel onstabieler is dan de warmte uit de grond of het grondwater. Met Fujitsu weet je echter dat je een duurzaam en kwalitatief product in huis haalt. Zo kun je snel beginnen met het besparen op je energierekening en met het bijdragen aan een schoner milieu voor ons allemaal.

Vergelijk offertes

Wil je weten hoeveel je zou moeten betalen voor een nieuwe Fujitsu installatie of wil je zien welke andere leveranciers er beschikbaar zijn? Vraag dan hier een aantal offertes op met onze vergelijkingstool.

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.