Heliotherm

Het Tiroolse bedrijf Heliotherm behoort tot één van de beste Europese fabrikanten van warmtepompen. Ze leveren al meer dan 20 jaar kwalitatieve producten aan de Europese markt en ze produceren warmtepompen die kunnen gebruikt voor verwarming, koeling en warmwaterbereiding. Omdat warmtepompen een veel milieuvriendelijkere manier aanbieden om bijvoorbeeld je water mee te verwarmen, wordt iedereen die hierin investeert financieel gesteund door de overheid. De Heliotherm warmtepompen vallen ook onder de Investeringssubsidie Duurzame Energie. Door gebruik te maken van natuurlijke warmtebronnen kun je aanzienlijk besparen op je energierekening en dus minder afhankelijk worden van fossiele brandstoffen.

De producten

Heliotherm produceert zowel warmtepompen die warmte halen uit de grond als warmtepompen die dit kunnen vinden in het grondwater of de lucht. Met deze apparaten kun je je woning koelen of verwarmen, kun je je sanitaire water verwarmen of bijvoorbeeld je zwembad. Daarom is er voor de meeste mensen en situaties een geschikte warmtepomp te vinden en kun je kiezen voor een duurder exemplaar waarmee je al je water kunt verwarmen of een goedkoper exemplaar die je aansluit op je nieuwe vloerverwarming. Ook voor de zakelijke markt heeft Heliotherm grote installaties beschikbaar waarmee je aanzienlijk op de jaarlijkse energierekening kunt besparen.

Contactgegevens

In Nederland is Heliotherm gevestigd in Zevenaar. Je kunt ze zelf bezoeken of je kunt ze bellen. Ook is er een online contactformulier beschikbaar waarop je al je vragen kunt stellen en deze gemakkelijk bij de juiste personen kunt neerleggen.

Heliotherm Nederland warmtepompentechniek

Nobelstraat 9b

6902 PH Zevenaar

Telefoon +31 (0)316-344 108

Fax +31 (0)316-344 157

Email info@heliotherm.nu

www.heliotherm.nu

Waarom Heliotherm

Het assortiment van Heliotherm is groot genoeg om je een verscheidenheid aan keuzes te geven. Dat betekent dat je niet alleen direct een enorm bedrag hoeft te investeren, maar dat je ook de warmtepomp kunt vinden die perfect aansluit op jouw situatie. Heliotherm is een Oostenrijks bedrijf dat al jarenlang bewezen heeft degelijkheid en kwaliteit te kunnen leveren. Daarom zal je bij Heliotherm niet worden teleurgesteld en kun je rekenen op een duurzaam apparaat dat tientallen jaren mee zal gaan.

 

Vergelijk offertes

Voordat je direct overgaat op het bestellen van een Heliotherm warmtepomp is het altijd verstandig te kijken wat de markt je nog meer te bieden heeft. Met onze vergelijkingstool kun je snel een aantal offertes ontvangen van leveranciers uit jouw omgeving.

 

 

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.