Hitachi

Hitachi is een wereldwijd bedrijf dat op het gebied van binnenklimaat een groot assortiment duurzame airconditioning solutions aanbiedt voor verschillende toepassingen. Ze leveren al meer dan 40 jaar klimaatsystemen aan de particuliere en de zakelijke markt. Door gebruik te maken van warmtepompen die warmte uit de lucht halen kun je er zorg voor dragen dat jouw systeem veel minder energie zal gebruiken en dat je dus kunt besparen op je energierekening. Daarnaast verzorgen ze ook energiezuinige warmtepompen om je water mee te verwarmen of je woning mee te ventileren. Deze worden ook genoemd op de apparatenlijst voor de Investeringssubsidie Duurzame Energie, wat betekent dat een gedeelte van het assortiment financieel wordt gesteund middels een subsidie.

De producten

Hitachi verkoopt voornamelijk airconditioners, maar er is een klein assortiment lucht-water warmtepompen waarmee je je water op een zeer goedkope en duurzame manier kunt verwarmen. De Yutaki-lijn biedt oplossingen voor woningen en zakelijke gebouwen en er zijn een aantal verschillende apparaten waaruit je een keuze kunt maken. Hier mee kun je bijvoorbeeld je sanitaire water laten verwarmen, het water voor je zwembad of vloerverwarming, maar zijn er ook units die je kunt aansluiten op je volledige verwarmingssysteem. Wat betreft airconditioning kun je kiezen uit een zeer breed assortiment dat uiteenloopt van één losse unit tot een split unit airconditioningssysteem met wel zes aparte binnenunits. Je kunt je woning in de winter duurzaam verwarmen en in de zomer lekker koel houden zonder dat je je druk hoeft te maken over de energierekening.

Contactgegevens

De beste manier om te achterhalen of Hitachi een product heeft dat past bij jouw specifieke situatie en dat binnen je budget blijft, is door contact met ze op te nemen en informatie in te winnen. Dit kun je doen door online het contactformulier in te vullen, door te bellen of te emailen.

HD Klimaatsystemen B.V.

Carneool 400

3316 KC Dordrecht

Telefoon +31 (0)88-4355400

Fax +31 (0)88-4355401

Email info@hdkl.nl

www.hdkl.nl

Waarom Hitachi?

Ben je op zoek naar een stijlvolle en kwalitatieve airconditioning, dan ben je bij Hitachi aan het goede adres. Of je nu een unit wilt voor je woning of dat je er je kantoorgebouw mee wilt koelen of verwarmen, er is bij Hitachi voldoende keuze. Zoek je een warmtepomp waarmee je je water kunt verwarmen, dan is het assortiment kleiner.

Vergelijk offertes

Wil je graag weten hoeveel je zou moeten betalen voor een Hitachi product of wil je weten wat de rest van de markt je te bieden heeft? Gebruik dan onze vergelijkingstool en ontvang snel een aantal offertes van leveranciers uit jouw eigen omgeving.

 

 

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.