Itho Daalderop

Bij Itho Daalderop ligt de nadruk op comfort, gezondheid en energiezuinigheid. De apparaten die ze produceren maken het mogelijk om energieneutraal te wonen. Dit doen ze door een breed assortiment van verwarmings-, ventilatie-, tapwater en regeltechniekoplossingen aan te bieden. Het doel met deze producten is om leven, werk en woonomgeving comfortabeler te maken en dit op een zo energiezuinige manier mogelijk. Itho Daalderop neemt hun slogan ‘Climate for Life’ dan ook erg serieus en dit reflecteert zich in hun houding ten opzichte van duurzaamheid en energiebesparing en ook in hun streven naar gezondheid en comfort. Voor de warmtepompen van Itho Daalderop kun je daarom ook een subsidie aanvragen via de Investeringssubsidie Duurzame Energie van de Rijksoverheid.

De producten

De producten van Itho Daalderop kunnen in een aantal categorieën worden geplaatst. Zo maken ze cv-ketels, boilers, zonneboilers, luchtzuiveringssystemen, afzuigkappen, thermostaten, keukenboilers en warmtepompen. Je kunt bij hen dus terecht voor alles wat je nodig hebt om een optimaal binnenklimaat te realiseren in je woning. Deze verzorgen de verwarming, de ventilatie, de thermostaten, het warme of kokende water en ook de regeltechniek hierachter. Je kunt aanzienlijk besparen op je energierekening als je deze gedeeltelijk of volledig in handen geeft van Itho Daalderop. Je kunt verschillende producten met elkaar combineren voor het creëren van een geavanceerd en zeer energiezuinig systeem in huis. De beste manier om te zien wat er voor jou mogelijk is, is door zelf contact op te nemen met Itho Daalderop, je wensen kenbaar te maken en te zien hoe jouw woning kan profiteren van hun producten.

Contactgegevens

Op de website van Itho Daalderop vind je een contactformulier dat je kunt invullen en waarmee je je vragen kunt stellen. Daarnaast is er een ‘Veel Gestelde Vragen’ sectie en worden er verschillende links gegeven die je kunt gebruiken om de juiste afdeling te vinden voor jouw vraag. Ook kun je er uitvinden wat voor jou het dichtstbijzijnde verkooppunt is om de producten van Itho Daalderop met je eigen ogen te bekijken.

Waarom Itho Daalderop?

Ben je een nieuwbouwwoning aan het bouwen en ben je op zoek naar de meest energiezuinige manier om deze te ventileren, verwarmen en van een altijd prettig klimaat te voorzien? Dan kun je bij Itho Daalderop oplossingen vinden die je het leven aanzienlijk makkelijker zullen maken. Ook al bestaande huizen kunnen profiteren van de producten van Itho Daalderop en door verschillende mogelijkheden met elkaar te combineren kun je een systeem ontwerpen dat perfect aansluit bij jouw leefomstandigheden.

www.itho.nl

Vergelijk offertes

Via onze website kun je in contact gebracht worden met een Itho Daalderop dealer en precies achterhalen wat jij zou moeten betalen voor jouw systeem. Ook kun je andere leveranciers met elkaar vergelijken als je gebruik maakt van onze vergelijkingstool. Zo kun je een oplossing vinden die precies past bij jouw situatie en binnen je budget.

Gratis tot 6 offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.

6x Valse vooroordelen warmtepomp

Warmtepompen komen steeds meer in het nieuws en mensen worden aangemoedigd om zo’n apparaat aan te schaffen. Omdat de initiële …

airco met warmtepomp

5x Valkuilen + veelgemaakte fouten

Met een warmtepomp kun je op een ontzettend energiezuinige (en dus milieuvriendelijke) manier water of lucht verwarmen. Alle …

Stappenplan kopen

Een warmtepomp aanschaffen is een heel goed voornemen. Wie een warmtepomp aanschaft gaat afstappen van het gebruik van milieu …