Jifon 

Jifon is een Zweeds bedrijf dat zich concentreert op het ontwikkelen, het produceren en het verkopen van klimaat-beheerproducten. Hierbij staat bij hen levensduur, prijs en milieubesparing centraal. Dit doen ze op een manier die zo klantgericht mogelijk is wat resulteert in een zeer goede service tijdens het gehele proces. Sinds 2005 verkoopt Jifon ook warmtepompen die voorzien zijn van unieke technologieën en die als zeer betrouwbaar en effectief bekend staan. Met een warmtepomp kun je je water verwarmen door gebruik te maken van natuurlijke en onuitputtelijke energiebronnen en niet door fossiele brandstoffen aan te spreken. Hierdoor bespaar je energie en word je minder afhankelijk van fossiele brandstoffen, wat natuurlijk altijd voordelig is. Het geld dat je investeert in een warmtepomp heb je dan ook vaak binnen een aantal jaren terugverdiend.

De producten

Jifon heeft een hybride warmtepomp ontwikkeld die warmte haalt uit de licht en ook uit de grond. Omdat de lucht geen stabiele temperatuur heeft, maar de grond wel, kan een meer stabiele energietoevoer worden gerealiseerd. Is de lucht te koud, dan zal de warmtepomp warmte gaan halen uit de grond. Deze is aan te sluiten op je volledige verwarmingssysteem en je kunt bijna 80 procent op je energierekening besparen. De AquaHeat water-water warmtepomp is het meest efficiënt omdat deze gebruik maakt van een zeer constante warmtebron. Het grondwater is bijna altijd op dezelfde temperatuur en daarom levert deze warmtepomp altijd evenveel warmte. Dat maakt deze warmtepomp uitermate geschikt voor gebouwen groter dan 200 vierkante meter. Naast deze twee producten levert Jifon ook andere milieuvriendelijke oplossingen. De beste vind je door contact op te nemen met een vertegenwoordiger in Nederland.

Contactgegevens

Je kunt op de Jifon website een contactformulier vinden waar je gemakkelijk je vraag en gegevens invult en de vraag bij hen neerlegt. Behalve dat is in Nederland nog geen andere contactmogelijkheid beschikbaar, maar hier wordt naar eigen zeggen aan gewerkt. Het hoofdkantoor van Jifon bevindt zich in Zweden.

Jifon AB

Verkstadsgatan 1

SE-280 10 Sösdala

Zweden

Telefoon +46 451 70 54 60

Fax +46 451 600 12

Email kontor@jifon.se

www.jifon.se/nl/

Waarom Jifon?

Voor particulieren kan de hybride warmtepomp van Jifon een interessante oplossing bieden en voor de zakelijke markt kan misschien de water-water warmtepomp het beste zijn. Hoe dan ook, bij Jifon heb je een kleine keuze maar deze is kwalitatief erg goed. Een besparing van 80 procent op de energierekening is erg indrukwekkend en hiermee lopen ze voor op de markt. Jifon is een vriendelijk bedrijf, dat graag zakendoet in het buitenland en overal in Europa klanten opdoet. Door voor hen te kiezen zal je uitmuntende klantenservice ontvangen, kun je een zeer efficiënt systeem aanschaffen en gebruik maken van verschillende onuitputtelijke bronnen van energie.

Vergelijk offertes

Ben je geïnteresseerd in een Jifon product of wil je zien wat er nog meer aan warmtepompen beschikbaar is voor jou op de markt? Gebruik dan onze vergelijkingstool en ontvang snel een aantal offertes specifiek voor jouw wensen en situatie.

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.