Mitsubishi

Bij de Climatecare afdeling van Mitsubishi kun je een groot aantal duurzame en energiezuinige producten vinden die het klimaat in je woning optimaliseren en het je zo comfortabel mogelijk maken. Daarnaast zorgen ze ervoor dat je hiervoor zo min mogelijk energie gebruikt. Dat is natuurlijk een schitterende combinatie. Volgens Mitsubishi kun je doordat je bespaart op je energiekosten je investering na 5 jaar al hebben terugverdiend. Dit doen ze door airconditioners, ventilatiesystemen en waterverwarmingssystemen aan te bieden van zeer hoge kwaliteit. Je kunt verschillende producten met elkaar vergelijken zodat je naast het verwarmen of koelen van je woning met dezelfde unit je water kunt verwarmen. En mocht er een keer niet genoeg energie beschikbaar zijn, dan kan je cv-ketel altijd inspringen. Voor de warmtepompen en van Mitsubishi is een subsidie beschikbaar zodat je de financiën niet alleen hoeft te dragen.

De producten

De producten van Mitsubishi Climatecare zijn ontwikkeld met duurzaamheid en milieuvriendelijkheid als belangrijkste kenmerken. Zo kun je lucht-water warmtepompen aanschaffen waarmee je warmte uit de lucht haalt in plaats van dat je er de fossiele brandstoffen voor aanspreekt. De airconditioning systemen werken met een soortgelijk mechanisme en kunnen je woning of gebouw verwarmen en koelen. Er zijn ventilatiesystemen beschikbaar met warmteterugwinning die je lucht altijd vers houden en hier nog nauwelijks energie voor nodig hebben. De beste manier om uit te vinden of Mitsubishi voor jou een gepaste oplossing heeft is door contact met hen op te nemen.

Contactgegevens

Mitsubishi is natuurlijk wereldwijd een bekend bedrijf en er is geen hoofdkantoor waar je naartoe kan of email adres dat je kunt gebruiken. Ben je geïnteresseerd in een product van Mitsubishi of wil je spreken met een vertegenwoordiger over de mogelijkheden voor het installeren van een klimaatbeheersingssysteem bij jou thuis, dan kun je via http://www.mitsubishi-climatecare.nl/#!/informatie-aanvragen/ een contactformulier invullen en word er op een gepaste manier contact met je opgenomen om je verder te helpen.

Waarom Mitsubishi?

Vandaag de dag wordt het terecht heel belangrijk gevonden dat onze woningen goed worden geïsoleerd. Deze goed geïsoleerde woningen moeten wel voorzien worden van een effectief ventilatiesysteem. Bij Mitsubishi ben je dan aan het goede adres. Met hun systemen kun je je woning ventileren, kun je dit doen op een zeer energiezuinige manier en zonder dat je woning warmte verliest. De warmtepompen van Mitsubishi gebruiken alleen lucht als energiebron. Het zou misschien gewenst zijn als je bij hen ook grond-water of water-water warmtepompen zou kunnen vinden. 

www.mitsubishi-climatecare.nl

Vergelijk offertes

Ben je geïnteresseerd in een Mitsubishi product of wil je graag energiezuiniger worden en een ventilatiesysteem of warmtepomp aanschaffen? Gebruik dan onze vergelijkingstool zodat je snel kunt uitvinden wat de huidige markt jou te bieden heeft.

 

Gratis tot 6 offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.

airco met warmtepomp

Alles over de warmtepomp in 2021

Steeds meer Nederlanders beginnen een warmtepomp aan te schaffen. Er is sinds een aantal jaar terug een duidelijk zichtbare …

warmtepomp all black in tuin

Verschillende soorten warmtepompen + Advies

Een warmtepomp is de duurzame en energiezuinige vervanger van het eindige, fossiele aardgas. Een warmtepomp zorgt namelijk …

Is een infrarood verwarming minder rooskleurig dan er wordt beloofd?

Veelal wordt er gezegd dat de infrarood verwarming een relatief nieuwe vorm verwarming in uw huis is, waarbij de stralingswarmte …