NIBE

Het Zweedse bedrijf NIBE AB is de grootste boilerfabrikant van Scandinavië en een van de grootste fabrikanten van warmtepompen in Europa. Bij NIBE staat kwaliteit centraal in combinatie met knowhow en innovatie. De missie liegt er niet om: NIBE wil er zorg voor dragen dat er wereldwijd duurzame energieoplossingen worden geboden voor een betere wereld. NIBE Energietechniek is een dochteronderneming van NIBE AB en richten zich op het opwekken van warm tap- of verwarmingswater en passieve koeling. Door een product van NIBE aan te schaffen kun jij ook energiezuiniger worden en geld besparen op je energierekening. Dit zorgt direct voor minder verbruik van fossiele brandstoffen en een lagere CO2-uitstoot. Om die reden kun je voor de meeste NIBE producten dan ook een subsidie aanvragen via de Investeringssubsidie Duurzame Energie.

De producten

NIBE biedt een groot aantal energiezuinige producten aan, zoals water-water warmtepompen, lucht-water warmtepompen, boilers, zonlichtsystemen en ventilatielucht-water warmtepompen. Je kunt dus je woning ventileren en de warmte die anders zou zijn afgevoerd gebruiken om je water mee te verwarmen. Dit is natuurlijk uiterst energiezuinig. Ook water-water warmtepompen staan bekend om hun hoge rendement en stabiele prestaties. Bij NIBE kun je één product aanschaffen, maar kun je ook een aantal producten kiezen en deze aan elkaar laten koppelen om een systeem te creëren. Dit laatste kan handig zijn als je een nieuwbouwwoning aan het bouwen bent. Ook voor de zakelijke markt heeft NIBE voldoende oplossingen. Welke het meest geschikt is voor jou kun je het beste achterhalen door contact op te nemen met NIBE in Nederland.

Contactgegevens

Je kunt met NIBE in Nederland contact opnemen door het online contactformulier in te vullen, door ze te bellen of ze te emailen. Je kunt ook langsgaan op het bezoekadres in Oosterhout (NB).

Postadres

Postbus 634

4900 AP Oosterhout (NB)

Bezoekadres

Energieweg 31

4906 CG Oosterhout (NB)

Telefoon +31 (0) 168 47 77 22

Fax +31 (0) 168 47 69 98

E-mail info@nibenl.nl

www.nibenl.eu

Waarom Nibe?

NIBE is een Europees bedrijf met een erg goede reputatie. Zoek je Scandinavische kwaliteit en een product dat precies aansluit bij jouw wensen, dan is NIBE een zeer geschikte keuze. Ze leveren producten die je afzonderlijk kunt gebruiken of je kunt producten combineren en een passend systeem creëren voor jouw woning. Ook zijn er grotere units te krijgen die kunnen worden toegepast in grote zakelijke gebouwen en kantoren. NIBE heeft jarenlange ervaring en dit reflecteert zich in het assortiment van producten dat op dit moment wordt aangeboden.

Vergelijk offertes

Is jouw cv-ketel aan vervanging toe of wil je je energiezuinige nieuwbouwwoning nog energiezuiniger maken? Gebruik dan onze vergelijkingstool en ontvang snel een aantal offertes specifiek voor jouw situatie en wensen.

 

 

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.