NRGTEQ

IRGTEQ is een Nederlandse ontwikkelaar van warmtepompen en doet dit volledig zelfstandig. De hoogwaardige en geavanceerde systemen zijn geschikt zowel voor de particuliere- als voor de zakelijke markt. Sinds 2010 produceert het de TNG serie warmtepompen die bekend staan om hun hoge rendement en snelle terugverdientijd. Met een warmtepomp van NRGTEQ kun jij dus ook energiezuiniger worden en geld besparen op je energierekening. Daarom wordt de NRGTEQ warmtepomp ook gesubsidieerd door de Rijksoverheid. Je kunt hiervoor een aanvraag doen via de Investeringssubsidie Duurzame Energie.

Het product

NRGTEQ produceert één lijn van waterpompen en dit is de TNG-serie. Deze warmtepompen gebruiken de warmte die standaard aanwezig is in de grond om water mee te verwarmen. Dit water kun je vervolgens gebruiken voor je radiatoren, voor je sanitair of voor het verwarmen van je vloer en zwembad. De NRGTEQ warmtepompen zijn erg energiezuinig en je zal je investering relatief snel kunnen terugverdienen. Er zijn verschillende TNG warmtepompen beschikbaar die in verschillende situaties kunnen worden toegepast. Je krijgt de mogelijkheid je warmtepomp te monitoren via een app op je pc, tablet of smartphone zodat je echt kunt zien hoe energiezuinig deze werkt. Met een klimaatoplossing van NRGTEQ kun je comfortabel wonen en zo min mogelijk energie, en dus fossiele brandstoffen, gebruiken. Voor gepast advies een op maat samengesteld product kun je het beste contact opnemen met NRGTEQ zelf.

Contactgegevens

Via http://www.nrgteq.nl/?page_id=23&lang=nl_NL kun je een contactformulier invullen waarop je gemakkelijk je vraag formuleert. Je zal dan snel antwoord krijgen en in contact gebracht worden met een vertegenwoordiger. Het hoofdkantoor van NRGTEQ bevindt zich in Rosmalen en natuurlijk kun je hier ook langsgaan. Bellen en emailen valt ook onder de mogelijkheden.

NRGTEQ BV

Saffierborch 8

5241 LN Rosmalen

Telefoon 073-7114568

Email info@nrgteq.nl

www.nrgteq.nl

Waarom NRGTEQ?

Ook al levert NRGTEQ maar één product, deze is wel erg kwalitatief en effectief. De moderne technologieën en het winnen van warmte uit de grond zorgt ervoor dat je met een NRGTEQ warmtepomp snel kunt beginnen met besparen. Daarnaast is NRGTEQ momenteel bezig zich te oriënteren op de Amerikaanse markt en zou het goed kunnen zijn dat ze zich verder gaan uitbreiden. NRGTEQ is een Nederlands bedrijf dat Nederlandse degelijkheid biedt en waar je je dus thuis kunt voelen.

Vergelijk offertes

Ben je geïnteresseerd in een NRGTEQ warmtepomp? Of wil je zien wat de rest van de markt je te bieden heeft? Gebruik dan hier onze vergelijkingstool zodat je snel een aantal offertes ontvangt van lokale leveranciers die specifiek op jouw situatie zijn samengesteld.

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.