Ochsner

Ochsner is een Oostenrijks bedrijf dat zich na een lange geschiedenis vandaag de dag focust op het produceren van warmtepompen. Deze worden exclusief geproduceerd in Oostenrijk en vanuit daar gedistribueerd over de hele wereld. Met een warmtepomp van Oschner kun je je zwembadwater verwarmen, kun je je woning koelen en verwarmen en kun je klimaatoplossingen plaatsen in volledige kantoorgebouwen. De pompen gebruiken of lucht, of water of de grond om warmte mee te winnen en hier vervolgens je water of lucht mee te verwarmen. Dit is energiezuiniger, omdat je daarom minder gebruik maakt van fossiele brandstoffen maar al aanwezige en onuitputtelijke warmte benut. De warmtepompen van Oschner worden dan ook gesubsidieerd door de Rijksoverheid en deze kun je aanvragen via de Investeringssubsidie Duurzame Energie.

De producten

Omdat Ochsner zich alleen nog concentreert op het produceren van warmtepompen kun je bij hen een apparaat vinden dat toepasbaar is voor elke situatie. Of je nu particulier bent of je wilt voor de zakelijke markt een oplossing vinden, bij Ochsner is alles mogelijk. Je kunt de warmtepompen gebruiken om je woning mee te verwarmen, om te koelen of om je sanitaire water mee te verwarmen. Er worden dan ook warmtepompen aangeboden die warmte halen uit alle mogelijke bronnen. Het assortiment is dus groot en het is verstandig je hier eerst goed in te verdiepen en te laten voorlichten. Als jij geïnteresseerd bent in een Ochsner warmtepomp dan kun je het beste contact opnemen met hen zodat je advies kunt krijgen toegepast op jouw specifieke wensen en situatie.

Contactgegevens

Wil je direct met Ochsner contact opnemen dan kun je dit misschien het beste doen via het contactformulier op de Engelse website. In Nederland is er geen hoofdkantoor dat je kunt aanschrijven maar heb je de officiële Ochsner leverancier Dutch Heatpump Solutions. Deze kun je bezoeken op hun adressen in Sliedrecht, Amersfoort en Bergschenhoek. Bellen en emailen is ook mogelijk.

  • Dutch Heatpump Solutions
  • DHPS Rivierdijk 643 -J
  • 3371 EE Hardinxveld – Giessendam

Experience center:

  • Boterdorpseweg 10
  • 2661 AC Bergschenhoek
  • Telefoon 088 030 60 30
  • Email info@dutchheatpump.nl
  • www.dutchheatpump.nl

Waarom Ochsner?

Omdat Ochsner alleen warmtepompen produceert weet je zeker dat je bij hen toewijding en kwaliteit zal ontvangen. De pompen worden gemaakt met kwalitatieve onderdelen en hier zijn ze als bedrijf trots op. Helaas is er geen hoofdkantoor in Nederland en kun je Ochsner alleen via partners bestellen.

Vergelijk offertes

Als jij graag een warmtepomp wilt aanschaffen, dan kun je hier via onze vergelijkingstool een aantal offertes opvragen zodat je precies kunt zien wat de markt jou op dat gebied kan bieden.

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.