Redenko

Redenko is een Nederlands bedrijf en levert energiebesparende oplossingen zoals warmtewisselaars, droge koelers, buffervaten en voorgeïsoleerde leidingen. Ze doen dit door te beginnen met het geven van uitgebreid advies aan klanten en dit vervolgens op te volgen met een uitgebreide service en support. Redenko levert geen warmtepompen meer, maar heeft zich geconcentreerd op producten die kunnen worden toegepast in de utiliteit, de tuinbouw en de industrie. Het bedrijf wordt aangestuurd door een klein gedreven team dat veel waarde hecht aan het opbouwen van een relatie met de klanten. Dit doen ze door te luisteren en mee te denken en om zo een gepaste oplossing te vinden. Dit weerspiegelt in de missie waarbij het vinden van een duurzame en efficiënte oplossing voor de klant centraal staat.

De producten

Redenko levert platenwarmtewisselaars, buizenwarmtewisselaars, afleversets, voorraadvaten, droge koelers en voorgeïsoleerde leidingen die voornamelijk deel uitmaken van een grotere installatie. Voor de particuliere markt is Redenko dus minder geschikt, maar voor de zakelijke markt kan het onderdelen leveren die zorgen voor een verlaging in energiegebruik. Warmtewisselaars vind je terug in warmtepompen en zonneboilers bijvoorbeeld en voorraadvaten voor verschillende apparaten die met centrale verwarming en het verwarmen of bewaren van water te maken hebben. Of Redenko een product heeft dat geschikt is voor jouw situatie, kun je het beste achterhalen door contact met hen op te nemen.

Contactgegevens

Via de website www.redenko.nl/contact/ kun je contact opnemen met Redenko door een contactformulier in te vullen en op te sturen. Daarnaast kun je ze altijd bellen via de klantenservice, emailen of het hoofdkantoor in Oud Gastel opzoeken.

Redenko

Rietschotten 1

4751XN Oud Gastel (Roosendaal)

Telefoon +31 (0) 85 800 10 20

Email info@redenko.nl

www.redenko.nl

Waarom Redenko?

Redenko is een Nederlands bedrijf dat toch al vele jaren duurzame en energiezuinige oplossingen biedt voor een verscheidenheid aan toepassingen. Bij Redenko weet je zeker dat je goed zal worden behandeld, dat je de beste klantenservice zal ontvangen en dat je van het begin tot het einde de beste begeleiding ontvangt. Wil je gebruik maken van deze Nederlandse eerlijkheid en de recht-door-zee aanpak van Redenko, dan is dit het bedrijf voor jou.

Vergelijk offertes

Er zijn naast Redenko ook nog andere leveranciers op de markt die je niet moet vergeten als je een grote investering wilt doen. Ben je geïnteresseerd in een warmtepomp, in een ventilatiesysteem of airconditioning? Gebruik dan onze vergelijkingstool om gemakkelijk de beste deal te vinden.

 

 

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.