Remko

Remko is een Duits bedrijf dat zich specialiseert in airconditioners, verwarmingssystemen, luchtontvochtigers en warmtepompen. Ze doen al 40 jaar dienst en leveren sindsdien innovatieve producten aan de Europese markt. Vandaag de dag hebben ze zichzelf ontwikkeld tot een van de grootste fabrikanten van producten op het gebied van klimaatbeheersing, verwarming en nieuwe vormen van energie. Je kunt door een Remko product aan te schaffen dus rekenen om comfort in huis met minimaal energieverbruik. De kosten voor de warmtepompen van Remko worden dan ook gedeeltelijk vergoed door middel van de Investeringssubsidie Duurzame Energie. De producten staan bekend als kwalitatief en betrouwbaar.

De producten

De producten die Remko levert zijn zowel toepasbaar op de particuliere- als op de zakelijke markt. Zo zijn er kleine airconditioners maar kun je ook investeren in een multi-unit systeem voor je kantoor. De warmtepompen die ze produceren zijn voornamelijk lucht-lucht warmtepompen voor airconditioners, maar er worden ook warmtepomp pakketten verkocht waarmee je je water kunt verwarmen bijvoorbeeld voor sanitair gebruik of voor gebruik in de centrale verwarming. Ook kun je luchtontvochtigers aanschaffen om je nieuwbouwwoning zo snel mogelijk uit te drogen en zijn er verwarmingssystemen waarmee je je woning heerlijk op temperatuur houdt. Alle producten van Remko zijn energiezuinig en je kunt het beste uitvinden welke voor jou het meest geschikt is door direct met Remko contact op te nemen voor advies.

Contactgegevens

Remko heeft geen hoofdkantoor in Nederland, maar je kunt wel in het Nederlands contact met ze opnemen via het formulier op de website. Daarnaast kun je ze bellen en emailen.

REMKO GmbH & Co. KG

Airconditionings- en warmtetechniek

D-32791 Lage, Im Seelenkamp 12

D-32777 Lage, Postfach 1827

Telefoon +49 (5232) 606-0

Fax +49 (5232) 606-260

E-mail info@remko.de

www.remko.de/nl/welcome

Waarom Remko?

Remko is ondertussen toch actief in bijna 20 landen in Europa en levert hier kwalitatieve systemen voor een verscheidenheid aan doeleinden. Ben je op zoek naar kwaliteit en degelijkheid, dan kan Remko een goede keuze zijn. Ze hebben vele jaren ervaring en leveren zowel producten als uitgebreid advies en oplossingen. Ook nu zijn ze bezig met het ontwikkelen van kwalitatieve, innovatieve en milieuvriendelijke producten.

Vergelijk offertes

Ben je geïnteresseerd in een klimaatoplossing van Remko of van een andere leverancier? Dan kun je een aantal offertes ontvangen specifiek voor jouw situatie als je hier onze vrijblijvende vergelijkingstool gebruikt.

 

 

Gratis tot 6 offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.

airco met warmtepomp

Alles over de warmtepomp in 2021

Steeds meer Nederlanders beginnen een warmtepomp aan te schaffen. Er is sinds een aantal jaar terug een duidelijk zichtbare …

warmtepomp all black in tuin

Verschillende soorten warmtepompen + Advies

Een warmtepomp is de duurzame en energiezuinige vervanger van het eindige, fossiele aardgas. Een warmtepomp zorgt namelijk …

Is een infrarood verwarming minder rooskleurig dan er wordt beloofd?

Veelal wordt er gezegd dat de infrarood verwarming een relatief nieuwe vorm verwarming in uw huis is, waarbij de stralingswarmte …