Alle informatie over warmtepompen
Gratis én vrijblijvend

Laatst bewerkt op: 08 nov 2021

VaillantEr zijn weinig mensen in Europa die het verwarmingsmerk Vaillant niet kennen. Dit bedrijf is al 140 jaar actief en sinds de oprichting een familiebedrijf. Het exporteert producten naar meer dan 60 landen, ook buiten Europa. Er zijn een aantal thema’s die Vaillant gebruikt bij het zakendoen en deze bestaan uit hernieuwbare energiebronnen, verantwoorde systeemoplossingen en verwarming. Ze doen dan ook erg hun best om de producten steeds efficiënter en milieuvriendelijker te maken. Nu zijn ze een van Europa’s meest bekende fabrikanten van verwarmingstechnologieën en leveren producten die goed presteren, kwaliteit bieden en betrouwbaar zijn. De warmtepompen van Vaillant zijn dan ook geschikt gevonden door de Rijksoverheid en de aanschaf ervan wordt gesteund door middel van de Investeringssubsidie Duurzame Energie.

*Tip:
→ Warmtepomp kopen? Vergelijk altijd voordat u koopt. Vul het formulier in en ontvang offertes van vakspecialisten. Vergelijk en bespaar tot 30%!                                     

De producten

Vaillant biedt een groot aantal hr-ketels, vr-ketels en geisers, maar ook warmtepompen die de energie halen uit de lucht of de grond. Ook oplossingen door middel van zonne-energie worden geboden. Deze zijn speciaal geschikt voor gebruik in een woonomgeving en door een warmtepomp van Vaillant aan te schaffen kun je wel 40 tot 50 procent van je jaarlijkse energieverbruik besparen. De cv-ketels van Vaillant zijn eveneens energiezuinig en zijn voorzien van een warmtewisselaar die de warmte van het retourwater opnieuw gebruikt. Hierdoor zijn ze aanzienlijk efficiënter dan de oudere verwarmingsketels en kun je er zeker 25 procent van je energieverbruik mee besparen. Ben jij geïnteresseerd in een product van Vaillant, dan kun je het beste contact opnemen zodat je je goed kunt laten voorlichten over de best passende oplossing voor jou.

Contactgegevens

Je kunt telefonisch contact opnemen met Vaillant via de consumentenservice. Online is er ook een contactformulier dat je kunt invullen waarop je schriftelijk antwoord zal krijgen via je email.

Vaillant consumentenservice

Bereikbaar op kantoordagen van 8.30 – 17.00

Telefoonnummer (020) 565 9420

www.vaillant.nl

Waarom Vaillant?

Vaillant biedt uitermate betaalbare en geschikte oplossingen specifiek voor de particuliere markt. Daarom is er voor elk huishouden, groot of klein verbruik, een oplossing te vinden waarmee aanzienlijk op het energieverbruik kan worden bespaard. Dat maakt Vaillant een erg toegankelijke leverancier met producten die begrijpelijk en duidelijk zijn. Daarnaast ontvang je bij Vaillant natuurlijk kwaliteit en innovatie en zijn de producten erg gebruikersvriendelijk.

 

Vergelijk offertes

Wil jij ook zo energiezuinig mogelijk gaan leven en heb je informatie nodig over de opties die je daarvoor hebt en hoeveel deze kosten? Dan kun je met onze vergelijkingstool vrijblijvende offertes opvragen en deze gebruiken bij het kiezen van jouw nieuwe warmtepomp of andere duurzame oplossing.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

Warmtepompen zijn niet alleen voor rijke mensen. Ook als je geen geld hebt, kun je ervan profiteren.

april 23, 2024

Mensen zeggen vaak dat je geld moet hebben om een warmtepomp te

Warmtepompen straks vaker vergunningsvrij in Apeldoorn

maart 21, 2024

In een stap richting een duurzamere toekomst, zal het plaatsen van warmtepompen

Innovatie: Warmtepomp op het dak?!

maart 4, 2024

In een tijd waarin we steeds meer omschakelen naar duurzame energiebronnen, staan