Viessmann

Viessmann is een familiebedrijf dat 100 jaar geleden werd opgericht en ondertussen is uitgegroeid tot een toonaangevende en internationale fabrikant van verwarmings- en koelsystemen. Dit doen ze wereldwijd en met duurzaamheid als belangrijkste waarde, zowel voor de producten die ze leveren als voor hun eigen onderneming. Al tientallen jaren levert Viessmann al zuinige en milieuvriendelijke verwarmingssystemen, zonne-installaties, houtstookinstallaties en warmtepompen. Deze zijn dan ook van uitmuntende kwaliteit en garanderen je een interessante jaarlijkse besparing. Je kunt bij Viessmann kennis verwachten, vakmanschap en je zal tijdens het gehele proces worden bijgestaan met advies en raad wat betreft je nieuwe aankoop. De garantieregeling en de mogelijkheden voor nazorg zijn ook uitstekend. De warmtepompen van Viessmann worden dan ook gesubsidieerd via de Investeringssubsidie Duurzame Energie van de Rijksoverheid.

De producten

Viessmann biedt een groot aantal producten aan op de markt en er is ruime keuze uit allerlei verschillende toepassingen. Zo zijn er verwarmingssystemen, zijn er industriële systemen en koelsystemen waaruit je kunt kiezen. Wat betreft oplossingen voor woningen kun je bij hen kiezen uit een ruim assortiment gasketels, warmtepompen, zonnesystemen, boilers en fotovoltaïsche systemen. Er worden zowel brine-water als lucht-water warmtepompen aangeboden, een groot aantal erg zuinige hr-ketels en zonnecollectoren. Met een product van Viessmann in huis kun je geld besparen op je energierekening, kun je je CO2-uitstoot verminderen, kun je je afhankelijkheid van fossiele brandstoffen verminderen en kun je er dus zorg voor dragen dat jouw huishouden energiezuiniger wordt. Als je informatie zoekt over welk product het beste is voor jouw specifieke situatie neem je het beste contact op met Viessmann in Nederland.

Contactgegevens

Het hoofdkantoor van Viessmann in Nederland is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Je kunt ze bellen, emailen of natuurlijk zelf bezoeken.

Viessmann Nederland B.V.

Postbus 322

2900 AH Capelle a/d IJssel

Lisbaan 8

2908 LN Capelle a/d IJssel

Telefoon 010-4584444

Email info-nl@viessmann.com

 www.viessmann.com

Waarom Viessmann?

Viessmann als bedrijf heeft een groot assortiment aan bijzonder duurzame en milieuvriendelijke producten en voor iedereen zowel particulier als zakelijk een gepaste oplossing. Bij Viessmann krijg je kennis, vakmanschap, een uitstekende klantenservice en een kwalitatief apparaat. Hier zal je vervolgens nog vele tientallen jaren met plezier gebruik van kunnen maken. Daarnaast kun je van een dergelijk bedrijf een uitstekende garantieregeling en nazorg verwachten.

 

Vergelijk offertes

Ben je geïnteresseerd in een duurzaam apparaat van Viessmann of wil je zien welke andere mogelijkheden er zijn voor jou om energiezuiniger te worden? Gebruik dan hier onze vergelijkingstool, ontvang offertes voor jouw specifieke situatie en begin met het plannen van jouw energiebesparende maatregel.

 

 

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.