SPRSUN

SPRSUN is een Chinees bedrijf gevestigd in Guangzhou die al zeker 18 jaar warmtepompen produceert en ontwikkeld. Bij SPRSUN staat innovatie, service, vertrouwen, toewijding en een positieve instelling centraal en ze willen dan ook door energiebesparende producten te leveren het leven proberen te verbeteren. De warmtepompen van SPRSUN zijn geschikt voor een verscheidenheid aan doeleinden, zoals het verwarmen van je zwembad, je vloerverwarming of het water in je verwarmingssysteem en dit doen ze door warmte te halen uit de lucht. Ze doen op dit moment veel zaken in Europa, zowel als Rusland en Zuid-Afrika en bieden diensten aan die reiken van het eerste consultatiegesprek tot nazorg en technische hulp na de aanschaf van het apparaat. De warmtepompen van SPRSUN worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de Rijksoverheid via de Investeringssubsidie Duurzame Energie.

De producten

SPRSUN biedt een aantal lucht-water warmtepompen aan die de warmte die natuurlijk in de lucht aanwezig is gebruiken om je water mee te verwarmen. Deze kun je aansluiten op je centrale verwarmingssysteem, op je zwembadverwarming of op je sanitaire water. Op die manier betaal je veel minder voor fossiele brandstoffen, omdat de warmte die gebruikt wordt al aanwezig is in de warmtebron die wordt gebruikt. Door deze om te zetten in bruikbare energie zal je dus je energierekening kunnen verlagen en kunnen beginnen met het terugverdienen van je investering. De beste manier om uit te vinden of SPRSUN een product voor je heeft is door contact met hen opnemen of met een SPRSUN partner.

Contactgegevens

In Nederland is geen SPRSUN hoofdkantoor dus je zal de producten moeten aanschaffen via een officiële partner. Deze kan je adviseren over welk product het beste is voor jouw situatie en hoe jij het snelste kunt beginnen met besparen. In Nederland is NewEnergyCare een importeur en distributeur van SPRSUN warmtepompen. De contactgegevens vind je hier.

NewEnergyCare BV

Akkerveld 36

5988 JE Helden

werkplaats/leveradres

Molenstraat 87

5988 NS Helden

Email info@newenergycare.nl

Telefoon 06 37604325

www.sprsun.nl

Waarom SPRSUN?

SPRSUN heeft een aantal gesubsidieerde producten in de aanbieding die zich goed lenen voor de particuliere markt en die betaalbaar zijn. Met een warmtepomp van SPRSUN hoef je geen graafwerken te verrichten en deze kun je gemakkelijk laten installeren door een specialist. Zonder te veel uit te geven en een te grote installatie te plaatsen kun je dan toch al een grote besparing gaan maken op je energierekening.

Vergelijk offertes

Wil je weten welke warmtepomp het beste is voor jou of welke leverancier jou de beste deal kan aanbieden? Vergelijk dan offertes van verschillende warmtepomp fabrikanten en leveranciers via onze vergelijkingstool hier op onze website.

 

 

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.