Alle informatie over warmtepompen
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatst bewerkt op: 08 nov 2021

RedenkoRedenko is een Nederlands bedrijf en levert energiebesparende oplossingen zoals warmtewisselaars, droge koelers, buffervaten en voorgeïsoleerde leidingen. Ze doen dit door te beginnen met het geven van uitgebreid advies aan klanten en dit vervolgens op te volgen met een uitgebreide service en support. Redenko levert geen warmtepompen meer, maar heeft zich geconcentreerd op producten die kunnen worden toegepast in de utiliteit, de tuinbouw en de industrie. Het bedrijf wordt aangestuurd door een klein gedreven team dat veel waarde hecht aan het opbouwen van een relatie met de klanten. Dit doen ze door te luisteren en mee te denken en om zo een gepaste oplossing te vinden. Dit weerspiegelt in de missie waarbij het vinden van een duurzame en efficiënte oplossing voor de klant centraal staat.

*Tip:
→ Warmtepomp kopen? Vergelijk altijd voordat u koopt. Vul het formulier in en ontvang offertes van vakspecialisten. Vergelijk en bespaar tot 30%!                                     

De producten

Redenko levert platenwarmtewisselaars, buizenwarmtewisselaars, afleversets, voorraadvaten, droge koelers en voorgeïsoleerde leidingen die voornamelijk deel uitmaken van een grotere installatie. Voor de particuliere markt is Redenko dus minder geschikt, maar voor de zakelijke markt kan het onderdelen leveren die zorgen voor een verlaging in energiegebruik. Warmtewisselaars vind je terug in warmtepompen en zonneboilers bijvoorbeeld en voorraadvaten voor verschillende apparaten die met centrale verwarming en het verwarmen of bewaren van water te maken hebben. Of Redenko een product heeft dat geschikt is voor jouw situatie, kun je het beste achterhalen door contact met hen op te nemen.

Contactgegevens

Via de website www.redenko.nl/contact/ kun je contact opnemen met Redenko door een contactformulier in te vullen en op te sturen. Daarnaast kun je ze altijd bellen via de klantenservice, emailen of het hoofdkantoor in Oud Gastel opzoeken.

Redenko

Rietschotten 1

4751XN Oud Gastel (Roosendaal)

Telefoon +31 (0) 85 800 10 20

Email info@redenko.nl

www.redenko.nl

Waarom Redenko?

Redenko is een Nederlands bedrijf dat toch al vele jaren duurzame en energiezuinige oplossingen biedt voor een verscheidenheid aan toepassingen. Bij Redenko weet je zeker dat je goed zal worden behandeld, dat je de beste klantenservice zal ontvangen en dat je van het begin tot het einde de beste begeleiding ontvangt. Wil je gebruik maken van deze Nederlandse eerlijkheid en de recht-door-zee aanpak van Redenko, dan is dit het bedrijf voor jou.

Vergelijk offertes

Er zijn naast Redenko ook nog andere leveranciers op de markt die je niet moet vergeten als je een grote investering wilt doen. Ben je geïnteresseerd in een warmtepomp, in een ventilatiesysteem of airconditioning? Gebruik dan onze vergelijkingstool om gemakkelijk de beste deal te vinden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

Warmtepompen zijn niet alleen voor rijke mensen. Ook als je geen geld hebt, kun je ervan profiteren.

april 23, 2024

Mensen zeggen vaak dat je geld moet hebben om een warmtepomp te

Warmtepompen straks vaker vergunningsvrij in Apeldoorn

maart 21, 2024

In een stap richting een duurzamere toekomst, zal het plaatsen van warmtepompen

Innovatie: Warmtepomp op het dak?!

maart 4, 2024

In een tijd waarin we steeds meer omschakelen naar duurzame energiebronnen, staan