Stiebel Eltron

Stiebel Eltron is een bedrijf dat al sinds 1924 technische voorzieningen levert voor gebouwen en systeemtechniek. Het is van oorsprong Duits en opgericht in Berlijn. Vandaag de dag levert het producten aan landen over de hele wereld en is trots op de technische uitmuntendheid, betrouwbaarheid, innovatie en kwaliteit dat het kan leveren aan alle klanten. En ook al zijn ze onderhand een erg groot bedrijf, persoonlijke service staat bij hen centraal. Stiebel Eltron legt vandaag de dag de nadruk op comfort, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid en biedt daarmee oplossingen voor het opwarmen van water, het plaatsen van ventilatie en het verwarmen en koelen van gebouwen. In Nederland zijn ze sinds 1977 actief en hier specialiseert Stiebel Eltron zich in het produceren van warmtepompen en warmwater oplossingen. Om die reden worden de warmtepompen van Stiebel Eltron dan ook gesubsidieerd via de Investeringssubsidie Duurzame Energie van de Rijksoverheid.

De producten

Het assortiment van Stiebel Eltron is groot en omvat onder andere ventilatiesystemen, warmtepompen, elektrische verwarming, warmtepompboilers, zonnesystemen, kokendwatertoestellen en doorstromers. De warmtepompen die ze verkopen in Nederland kunnen warmte halen zowel uit de lucht als uit het grondwater en de grond wat betekent dat er voor jou een geschikte warmtepomp te vinden is. Je kunt daarmee wel 50 procent besparen op je stookkosten en je afhankelijkheid van fossiele brandstoffen aanzienlijk verminderen. Ook kun je ventilatiesystemen aanschaffen bij Stiebel Eltron en deze gebruiken in goed geïsoleerde huizen. Dit zal helpen de lucht te verfrissen en condensatie te verminderen zonder dat je de ramen open hoeft te zetten en warmte moet verliezen. Er zijn veel Stiebel Eltron producten beschikbaar en de beste vind je door contact op te nemen en advies in te winnen.

Contact gegevens

Voor advies op maat en informatie over de producten en prijzen kun je terecht bij het Stiebel Eltron hoofdkantoor in Den Bosch. Via de website kun je een contactformulier invullen of een offerte aanvragen. Emailen en bellen is uiteraard ook mogelijk.

STIEBEL ELTRON

Daviottenweg 36

5222 BH ’s-Hertogenbosch

Telefoon +31 (0)73 – 623 0000

Fax +31 (0)73 – 623 1141

Email info@stiebel-eltron.nl

www.stiebel-eltron.nl

Waarom Stiebel Eltron?

Bij Stiebel Eltron weet je dat je kwaliteit geleverd krijgt en dat je hierbij ook de beste klantenservice zal ontvangen. Ze leveren een groot aantal producten waarmee je energiezuiniger en duurzamer kunt gaan leven. Op die manier vind je altijd een product dat past binnen je budget en die voldoet aan je specifieke wensen. Stiebel Eltron is een wereldwijd bedrijf dat duurzame oplossingen biedt aan een grote markt. Je kunt van deze kennis en ervaring gebruik maken door een Stiebel Eltron product aan te schaffen.

Vergelijk offertes

Ben je geïnteresseerd in het verminderen van je energieverbruik en ben je op zoek naar een passende oplossing hiervoor? Gebruik dan onze vergelijkingstool en ontvang offertes voor een aantal mogelijke energiebesparende oplossingen.

 

 

Gratis meerdere offertes in uw mailbox?

Bent u van plan een warmtepomp te kopen? Dan is het verstandig om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Op deze manier krijgt u goed inzicht in de kosten en kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Vul hieronder uw postcode in, vervolgens uw gegevens en vergelijk lokale warmtepomp specialisten.